Potrebujem pomoct s priatelkou.. neviem ako dalej..
Zdravím.. potreboval by som od vás nejaké rady..
S priatelkou sme spolu 9 mesiacov. občas sme sa hádali ako je to v každom vztahu.. no ale problem došiel teraz. bola 2 tyzdne na dovolenke v zahraniči.. kde poznala všetkých domacich a spoz
a ešte niečo už druhý deň vždy o pol 4 tej ráno je na pokeci v hriešnych chutkách a vypisuje si s hocikym.. som uplne v piči.. psychicky to nezvladam..
nic strasne na tej dovolenke nerobila podla mna... a to ze s tebou nechce sex a nevenuje sa ti - ty si nevies povedat svoje ako chlap? tak jej to vysvetli strucne a jasne, ze ked sa takto bude nadalej spravat, nevidis jediny rozumny dovod preco by si s nou mal ostat. asi si zvykla ze ti moze skakat po hlave a ty nic nespravis. Cize v konecnom dosledku si debil ty a mal by si sa nad sebou zamysliet. inak ti toto bude robit kazda. potom sa z teba stane jeden z tych ktori budu vsade hrdo prehlasovat ze vsetky zeny su kurvy a pice...
a ked ma potrebu si vypisovat taketo pizzoviny na pokeci (i ked neviem odkial by si ty mal vediet, s kym si co ona pise, to su jej sukromne veci do ktorych nemas najmensie pravo sa montovat), tak asi nerozmyslam ako situaciu vyriesit, kedze je ocividne neskoro, ale rozidem sa s nou nie?
@henten22 ten druhý raz čo tam odíde už ti asi ani nebude, alebo postupne prestane volávať. ak má aspoň trochu slušnosti, a(lebo) jej na tebe ešte aspoň trochu záleží, tak ti po návrate zavolá že prídi, lebo "musíme sa porozprávať".
zvyšok si snáď (bohužiaľ) vieš domyslieť.
čiže zariaď si nejakú bútľavú vŕbu čo ťa má rada a možno bude aj priam rada že si zrazu voľný a bude ochotná ťa utešovať
@mamradadeli co jej ma povedat? Myslim ze kazda normalna frajerka, ktora ma rada frajera, sa tesi kedy komecne pride za nim a bolo by jej smutno; nie ze pride, tvari sa ze s nim nic nema a zacne sa spravat uplne odveci.
@henten22 na tvojom mieste velmi niet nad cim premyslat. Najprv sa s nou porozpravaj a ked budes citit, ze to nema zmysel tak ju posli k vode.
Ale inak toto je pravda. Každá dovolenka bez pána prináša nepoznané zmeny a je mi ľúto, ale asi bude lepšie jej povedať, že ju teda necháš tak a ona možno zistí, že ťa stráca. Hlavne sa nevtieraj, nevypytuj, neľutuj nahlas. Inak a mojej známej stačí zmeniť prácu a hneď má nového partnera
@henten22 ak sa jej chceš zbaviť, tak odporúčam aspoň 3 metrovú jamu a skopnúť ju do nej, toto keby sa stalo mne, už je mŕtva, je to trocha moc, čo si dovoľuje a ešte, že s akým nadšením ti hovorila o tom, čo robí na dovolenke... prepáč, ale musí to byť PIČA.
podla mna si tam strašne užíva a páči so a jej to, podľa toho čo si napísal,zisti si aká bola pred tvojim vzťahom či sa zabávala proste aká bola a podľa toho sa zariad,proste nechcem robiť nejaké závery ale paroháč by som nechcel byť
bolo to tu už viac krát napísane, spoznala tam niečo nové čo jej možno do teraz chýbalo, nemusí to byť hneď iný muž. Opýtaj sa na rovinu či to má zmysel ešte pokračovať a keď dostaneš nejakú vyhýbavú odpoveď alebo negatívnu, tak to nechaj tak a rozíď sa s ňou, chvíľku bude ťažko no ver tomu že ťažšie ti bude keď sa v tom budete obaja zbytočne takto utápať.
Príde z dovolenky kde slope , vyváža sa s cudzými tiež najebanými ľudmi atď. Potom príde a nedá ti ani pusu ani nič ,vrchol všetkého nulová komunikácia.
Podľa mňa keby si mal doma ultrafialové svetlo tak teraz ešte celá bude žiariť na bielo, if you know what i mean...
pokazil sa ti vzťah chlapče .. uvidela, že jej je bez teba lepšie .. odvykla si od teba.. už ťa asi nechce ale nevie ti to povedať . Nuž .. nájdeš si lepšiu neboj sa ty len ... (môj názor)
akoze ona ti sama od seba pusu neda, ale teba neodmietne, ked jej ty das, ci?
a ten sex vobec, akoze ani ked ty za nou dojdes, tak nechce, alebo len sama za tebou nechodi s tym a ty, ked ti sama neda pusu, tak sa ani neodvazis chciet sex?
ja tomu nerozumiem, co take hrozne robila, snad tam nemala byt cele dni a noci uplne sama vsade a potom zalahnut po veceri a spat alebo sa prechadzat sama...tak ked si nesiel s nou, tak preco by mala prelievat slzy za tebou na dovolenke a neoddychnut si poriadne? mozno ta s nikykm nepodviedla a len ziarlis...
a to, ze sedi na pokeci v hriesnych chutkach, nerobila to aj predtym a teraz ti to zacalo vadit po tej hroznej spusti historiek?
ja neviem, pokial si len pise...a ako vies, ze si pise? mozno len omylom tam klikla, ked kontrolovala mail...
podla mna sa niečo stalo na tej dovolenke - podľa mňa ťa podviedla a teraz nevie čo robiť.. Sama vie že s hentým by to asi zmysel nemalo ale zistila, že už asi ani teba neľúbi.
písal som že sa zmení, nie že je jedine chladná. A keby aj tak to znamená že zaručene má na to dôvod a nieje len prepnutá lebo ešte nevie čo chce ? však teba život naučí keď ti ním prejde viac žien
si asi velky idealista ked si myslis ze zena potrebuje vzdy dovod na to aby k tebe bola ako kocka ladu. A zase ked ma dovod tak sa vacsinou na nepoznanie zmeni a uz to nieje osoba ktoru si poznal a lubil... neostava ti nic ine nez to ukoncit lebo sam vies ze to uz nema zmysel, ak niesi ovsem slepy.
a ver mi ze najhorsie je ta zmena pretoze vtedy nevies sam co sa deje ani to nemas sancu ovplyvnit
Rovno sa jej spýtaj, čo je vo veci.. keď už s tebou nič nechce mať, tak ju pošli do.. zahraničia.. a nájdi si inú. Ak si ťa neváži, nemá o teba záujem tak to nemá zmysel. Čím dlhšie to budeš naťahovať, tým to bude horšie.
@depropex odmaskuje by sa tomu malo hovoriť. už ťa má zmotaného, tak už nemusí, a nastáva fáza kedy začne byť taká aká je naozaj, a očakáva/predpokladá (/myslí si že máš povinnosť) sa tomu plne prispôsobiť a podriadiť, keďže ju miluješ.
Neviem prečo,ale aj ja som taká bola. Proste možno zmena,alebo neviem vysvetliť...samozrejme som sa nechcela rozísť,ale nejak som nedokázala byť....milá. Po týždni to bolo ok.
@depropex nie, ja hovorím o tom istom, akurát od istej doby som nadobudol názor, že to nie je zmena, ale len odhodenie masky slúžiacej na zmotanie cieľového objektu.
@midnight to je trochu smiešne, byť si istý niečím čo nemáš nijako podložené.
kebyže chodím so ženskou ktorá je taká ako bývala vždy a po čase sa úplne zmení tak ty by si tvrdil svoje a ja svoje ale môj názor aspoň dáva logiku, lebo však ženská sa asi nebude celý život pretvarovať a zrazu si povie že bola to pretvárka a zhodí masku... -.-
Podla mna uz o teba nema zaujem ... nasla si novych priatelov s ktorymi by asi zrejme chcela byt viac ako s tebou a vtedy vztah straca dusu alebo ako by som to napisala.... takze podla mna by ste sa mali rozist .... bolo by to pre teba velke trapenie (podla mna) vidiet ako sa s inymi zabava....takze tpo je moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ale tak evidentne jej je to jedno a asi uz s tebou nic nechce, je mi to luto
zvyšok si snáď (bohužiaľ) vieš domyslieť.
čiže zariaď si nejakú bútľavú vŕbu čo ťa má rada a možno bude aj priam rada že si zrazu voľný a bude ochotná ťa utešovať
@henten22 na tvojom mieste velmi niet nad cim premyslat. Najprv sa s nou porozpravaj a ked budes citit, ze to nema zmysel tak ju posli k vode.
zeny sa rady na nepoznanie menia, hlavne potom čo sa do nej šialene zalúbiš, tak sa zmení na úplne inú osobu
mne zmrzlinar dal zadarmo kopcek zmrzliny a neutiekla som za nim
@mamradadeli ak nic strasne nerobila..teda by ti urcite nevadilo ak by sa takto spraval tvoj priatel (co ti zo srdca prajem)
Absolutne nemam sajnu,ako toto vyriesit.
Uz len to,že isla na dovolenku bez teba,je divne...
Vela stastia
( každy den tam pila, vyvážala sa opita s cudzími ludmi) - keby ste mali vzajomne dokonaly vztah tak toto by sa nikdy nemohlo stat.
Jednoducho tam niekoho spoznala a teba uz vyskrtla
daj jej kosom skor ako ona teba, vysledok bude rovnaky ale aspon nato budes pripraveny
Poznám, viem o čom hovorím
Podľa mňa keby si mal doma ultrafialové svetlo tak teraz ešte celá bude žiariť na bielo, if you know what i mean...
Buď sa porozprávajte alebo ju pošli do riti.
sa jej spýtaj na rovinu či ťa ešte chce- povie že nie tak sa rozídete koniec
čo tu robíš debiliny prosím ťa, že je na pokeci v hriešnych chúťkach.. omg aj 12-ročné deti tam sú tak čo, iba si s niekým píše na tom nie je nič zlé
a že chodí von s kamošom?
akože sorry ale podla toho jak píšeš sa chováš ako jebnutý a čuduješ sa že sa ona zmenila? uvedom sa, prestaň žiarliť a bude dobre
dotyčná je zrejme v oneskorenej puberte a aj slnko jej možná uškodilo ......
filip
a čo máš robiť?
povedz jej ak príde, že ju stále miluješ, ak ma však pri tebe trpieť, nech radšej odíde z tvojho života...
je to pre teba ťažké, ale ani sa ti nedivím, dnešný svet ničí duše dobrých ľudí, ktorým nezostáva nič iné len trpieť
nadobudol som dojem, že si pravý obraz tej dotyčnej slečny, ktorú opisuje
@hente22
v živote toho vééééééľmi veľa dosiahneš, takýmto jednaním .........filip
určite len tak zrazu si nepovedala že.. hm budem chladná.. určite na to je nejaký dôvod.. trebárs že si ju prestal baviť
a ten sex vobec, akoze ani ked ty za nou dojdes, tak nechce, alebo len sama za tebou nechodi s tym a ty, ked ti sama neda pusu, tak sa ani neodvazis chciet sex?
ja tomu nerozumiem, co take hrozne robila, snad tam nemala byt cele dni a noci uplne sama vsade a potom zalahnut po veceri a spat alebo sa prechadzat sama...tak ked si nesiel s nou, tak preco by mala prelievat slzy za tebou na dovolenke a neoddychnut si poriadne? mozno ta s nikykm nepodviedla a len ziarlis...
a to, ze sedi na pokeci v hriesnych chutkach, nerobila to aj predtym a teraz ti to zacalo vadit po tej hroznej spusti historiek?
ja neviem, pokial si len pise...a ako vies, ze si pise? mozno len omylom tam klikla, ked kontrolovala mail...
co by si robil sam na dovolenke ty?
vráť sa na pokec odkiaľ si prišla aj stvojim názorom, tam budeš mať preveliky úspech .......filip
písal som že sa zmení, nie že je jedine chladná. A keby aj tak to znamená že zaručene má na to dôvod a nieje len prepnutá lebo ešte nevie čo chce ? však teba život naučí keď ti ním prejde viac žien
si asi velky idealista ked si myslis ze zena potrebuje vzdy dovod na to aby k tebe bola ako kocka ladu. A zase ked ma dovod tak sa vacsinou na nepoznanie zmeni a uz to nieje osoba ktoru si poznal a lubil... neostava ti nic ine nez to ukoncit lebo sam vies ze to uz nema zmysel, ak niesi ovsem slepy.
a ver mi ze najhorsie je ta zmena pretoze vtedy nevies sam co sa deje ani to nemas sancu ovplyvnit
okej.. dobre.. môže byť táto veta mi stačila keď bola napísaná od teba
skús možno pochopiť že ich prešlo už dosť a nemám záujem aby túto terajšiu nejaká vystriedala.. takže vďaka ale nemám záujem
takže pokračuj vo smere jazdy, nazdar
( @henten22 potom daj vedieť či som mal pravdu)
ja hovorím o zmene, dopiče čo neviete čítať ? kebyže hovorím o pretvárke a odhalení tak to tak napíšem nie ?
kebyže chodím so ženskou ktorá je taká ako bývala vždy a po čase sa úplne zmení tak ty by si tvrdil svoje a ja svoje ale môj názor aspoň dáva logiku, lebo však ženská sa asi nebude celý život pretvarovať a zrazu si povie že bola to pretvárka a zhodí masku... -.-
mal som este len 1 priatelku, momentalne mam druhu a nevyznam sa v dievcatach tak ako ty. obdivujem ta