namet na kratky rozhovor dvoch ludi, z ktorych sa jeden vyzna v PC a druhy nie a ten ktory sa vyzna ma presvedcit toho druheho aby sa zaujimal o PC, ma to byt aj tochu vtipne.
Velmi surne to potrebujem este dnes tak mi prosim pomôzte....dakujem...
lucia 199513to neni sloh to ja potrebujem len navrh tej situacie lebo mna nic normalne nenapada a este to musim do anglictiny napisat ale to uz zvladnem len keby som aspon ten dej uz mala .................lenze asi mi nik nepomoze:/
Mozno by sa mi aj chcelo pisat a rozmyslat, ale ak sa nepotrapis sama, nikam dalej Ta to nedostane . Aneb (ak to chceme povedat priamociarejsie) pekne si rob ulohy sama !
A: No.. pocitac, to je taka elektronicka krabica. Obsahuje hard disc, music disc (ak vlozis..), externy disc (ak zapojis..), nejaky ventilator, vela kablikov, nejake pripojky a mnoho inych dolezitych veci. Mas k nemu pripojenu obrazovku, ktorej sa hovori monitor a mys a klavesnicu.
B: O_o Preco sa obrazovke hovori monitor?
A: ..asi monitoruje a prenasa dianie pocitacovych operacii do obrazu viditelneho pre pouzivatela?
B: A na co je to dobre?
A: Noo, na vselico. Mozes si tam nahodit rozne programy, subory, hry, televiziu, hudbu ci internet..
A: No.. na pracu, zabavu..
B: Pracujem so zeriavom a zabavam sa v prirode. Na co by mi to bolo dobre?
A: To nemyslis vazne? Ty nechces byt.. progresivny? Kazdy, kto chce ist s dobou, uz dnes ovlada pocitac. Je to pomaly zaklad medziludskej komunikacie!
B: Ked chcem s niekym komunikovat, mozem sa s nim stretnut na kave ci na veceri.
A: Takto mozes komunikovat s omnoho vacsim poctom ludi.
B: Spoznam tych ludi cez pocitac rovnako dobre, ako osobne?
A: Tazko povedat..
B: Tak ano, ci nie?
A: Neviem. Ale spoznas ich viac.
B: Vies co.. nepotrebujem plytko poznat viac ludi. Radsej sa zoznamim s mensim poctom, ale za to dobre a priatelsky.
....
Co ja viem, ci Ti toto ako namet postaci? Myslim vsak, ze to si si mohla naozaj vymysliet aj sama, tak neviem .
@ flussica jeeeeeej no dakujem si mi dost pomohla a je to aj vtipne to co som ja zatial stihla vymysliet je dost velka bieda ....... dakujem este ras........
to je ako chcieť niekoho presvedčiť aby sa zaujímal o históriu pravekého Egypta... proste to človeka buď zaujíma, alebo nie, a v tom druhom prípade s tým nespravíš nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
B: Co je to pocitac?
A: Ty nevies, co je pocitac?
B: (ticho)
A: No.. pocitac, to je taka elektronicka krabica. Obsahuje hard disc, music disc (ak vlozis..), externy disc (ak zapojis..), nejaky ventilator, vela kablikov, nejake pripojky a mnoho inych dolezitych veci. Mas k nemu pripojenu obrazovku, ktorej sa hovori monitor a mys a klavesnicu.
B: O_o Preco sa obrazovke hovori monitor?
A: ..asi monitoruje a prenasa dianie pocitacovych operacii do obrazu viditelneho pre pouzivatela?
A: Noo, na vselico. Mozes si tam nahodit rozne programy, subory, hry, televiziu, hudbu ci internet..
A: No.. na pracu, zabavu..
B: Pracujem so zeriavom a zabavam sa v prirode. Na co by mi to bolo dobre?
A: To nemyslis vazne? Ty nechces byt.. progresivny? Kazdy, kto chce ist s dobou, uz dnes ovlada pocitac. Je to pomaly zaklad medziludskej komunikacie!
B: Ked chcem s niekym komunikovat, mozem sa s nim stretnut na kave ci na veceri.
A: Takto mozes komunikovat s omnoho vacsim poctom ludi.
B: Spoznam tych ludi cez pocitac rovnako dobre, ako osobne?
A: Tazko povedat..
B: Tak ano, ci nie?
A: Neviem. Ale spoznas ich viac.
B: Vies co.. nepotrebujem plytko poznat viac ludi. Radsej sa zoznamim s mensim poctom, ale za to dobre a priatelsky.
....
Co ja viem, ci Ti toto ako namet postaci? Myslim vsak, ze to si si mohla naozaj vymysliet aj sama, tak neviem .
@xawa3933