Donutis sa jedine tak ze si presne urcis den a hodinu kedy a kam pojdes cvicit.. najprv by som ti asi poradil behat ...pred behanim sa rozvcicit aspon 10 minut zahrievat telo a ak nebudes vladat behat staci rychla chodza 10 - 15 minut ... casom to pride... no a klasika brusaky ....
tiez sa priklanam k tomu ze necvic sama ... a tiez odporucam hlavne beh ... a ako sa donutit ... este je jedna taka dost dobra finta na to niekomu spolahlivemu povedz nech ta donuti napr tak ze ked budes leniva ty sa ozvat ze idete cvicit tak on/a nezabudne
zmen stravu a zvys pohyb. ani jedno z toho nesmies zanedbat a pojde to samo, presvedcis sa sama ked si to odsledujes na vahe. S tou stravou je to na dlhsie, niektori ludia si neuvedomuju kolko skodliveho cukru je napriklad v cole a v potravinach... obmedzit cukry, pridat bielkoviny... do leta moze byt kazda fitneska
ak sedis na riti za pocitacom a pytas sa nas ako sa donutit, tak odpoved znie: ty sa nijak nedonutis a budes tlstnut dalej. Keby chces naozaj schudnut, uz by si davno schudla.
tak mas blbe stravovacie navyky, idealne je jest pravidelne 5x denne male davky, zdrave hodnotne jedla. Cize ak si to nedokazes zauzivat kazdy den takto a odpustit si kazdy den cokoladku, zmrzlinku, pizzu, cipsicky a kofolku, tak sa nedonutis.
Obmedziť príjem sladkých a slaných jedál (najhoršie sú čokoláda a chipsy...), fastfood, sladké nápoje (ja som začala piť len čistú vodu) a treba jej piť veľa, nejesť po 17.-tej hodine (max. ovocie/zeleninu či jogurt), atletika a zumba a veľmi dôležitá je aj pevná vôľa a v tomto prípade ju ja žiaľ veľmi nemám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Uprav svoju stravu , nejedz ziadne sladkosti , ani fastfood.
Potom behaj alebo plavaj.
Mysli na to ze chces nieco dosiahnut a rob to.
BA DUM TSSS