Takže blíži sa polročné vysvečko a mama videla moje známky už po predu mi povedala že budem mať zaracha... :/ ...Potrebujem pomocť ako ju mám presvedčiť aby mi to zaracha nedala lebo všetko čo som zatial skúšala nepomáha :/....
Pekne mamke vysvetli ze su to tvoje znamky, uvedomujes si ze stojis ZLE a ze pomakas do konca roka ... ked je to uz definitivne ze sa to neda opravit.Mimo to "zaracha" ? 21. storocie, uff ...
Keď nič nepomôže, tak to prežiješ Ja som mal na základke to isté.. Za zlé známky som nemohol ísť von, alebo pozerať TV či hrať PC, ale odvtedy ako som začal chodiť na strednú, tak úplne v pohode žiadne zákazy ani obmedzenia nič.. To tvoju mamu prejde časom.
@nadines je pravda ze ie hlavne o to ze sa ucis pre seba aze mama teda rodicia by ta nemali takto nutit ale na tuto temu sme mali dost otvorenu temu a dost som sa dozvedela..teda pochopila som perco mi to vzdy prizvukuju-chcu aby som zila lepsie ako oni a mozno si neuvedomuju ze nas dradzaju chapes..proste chcu pre nas dobre ale robia pravy opak a ani my nie sme vzdy najlepsie deticky beriem to tak ze kazdy ma svoje chyby a ze sa ucim pre seba lebo chcem v zivote nieco dokazat..mimochodom nemylsim a ani nerobim to ze s aucim do pol dvanastej a mam jdnotky od vrchu po spodok!treba s v zivote aj trochu uzit ale mala som na mysli to, co sa naucit vediet aj keby si dostala stvorku ale vies, ze to vies..jednotka z pisomky ked si mala tahak ti bude na nic ked tu istu otazku mozno raz dostanes na primackach na vysku takze moja rada mila @nikus552 ako tu bolo povedane, nemusis mat hned jednotky ale skus teda posnaz sa aby ta videla ucit sa..vies proste nie ze sa zacnete hned hadat a tak proste prehltni a snaz sa aby co najviac videla ako drzis knihu v ruke apotom aj ked nebudes mat super znamk rodic vidi ze sa to ucis..s tym osm mala problem i ja proste som sa ucila amala som zle znamky..zacala som to flakata a aj ked znamky som malampomerne rovanke proste som sa neucila a uz boli problemy-pochop pravu podstatu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Presne tak, učíš sa pre seba. A tvoji rodičia resp. mama je hlúpa keď si myslí že takýmto niečím ťa donúti k lepším výsledkom.
Ty sa hlavne zamysli čo robíš a pre koho to robíš. V živote ti moc nepomôže to, že každé ráno budeš krásne učesaná a vymachlená.
Pekne mamke vysvetli ze su to tvoje znamky, uvedomujes si ze stojis ZLE a ze pomakas do konca roka ... ked je to uz definitivne ze sa to neda opravit.Mimo to "zaracha" ? 21. storocie, uff ...
..kvak..
Tak ti treba! Kúp mame bonboniéru a poďakuj jej a nech ťa viac núti do učenia!