Mam jednu otazku, vela ludi rozmysla ako moze schudnut, ale ja chcem pocut radu alebo odkazy ako mozem pribrat cca.10kg ako chalan
Co mam jest, potrebujem vitaminy? Viem ze to nejde z dna na den ale co mam robit
jedz pravidelne, aspoň 5x denne, neprejedaj sa, zjedz iba to čo vládzeš a chuti ti.
A niekedy ti nepomôže nič, ja som napríklad pribral až po tridsiatke
Ja som bol chudy a ani za nic pribrat. Mal som 55 Kg pri 170 cm. Zranie nepomahalo. Potom som s jednym kamosom zacal chodit pravidelne na kofolu (bez srandy). Denne sme vypili tak zo 3 pollitraky a za tri mesiace som pribral cca 5 Kg. Potom to uz islo same. Teraz mam 70 Kg. Sladke napoje robia divy v tomto smere
Ja som na tom tiez zujimavo .. 183cm, 63kg .. zeriem ako prasa a nic z toho .. zacal som do seba tlacit gainera v pravidelnych davkach a nic .. akurat co som mal viac energie . .
@romscho základ je cvičiť... ak más rýchle trávenie čo asi más, tak lahko nepriberes tuk, ale skôr svaly...
Musis si dávať extra ťažké SILOVE tréningy (nie beh a také kde svaly pomaly nenamáhas ale spalujes kalorie jak besný), zdvíhanie činiek, ťažké váhy, a potom samozrejme jesť kalorické jedla aby si este neschudol, a samozrejme bielkoviny sacharidy atd... Sadni si za stôl a sprav si jedálniček aby si mal dosť zo vsetkého
si proste typ jak ja, nepriberieš tuk aj ked budeš doma sediet celý den a prepchávat sa....tj. musis začat cvicit a jest vela bielkovin/sacharidov a už to pojde uvidíš
@warhawk extra ťažké silove treningy to je ako budeš mať doje*any chrbat , kolena , šlachy ale! budeš mať svaly a priberieš...
žiadne extra mega turbo treningy si nedavaj... začni cvičiť ale pomaly... full body treningy a so správnou technikou až potom daj väčšie váhy, asi ťa bude srať ,že všetci na okoli v posilke majú 5x také váhy ale aj oni začínali!
Gainer plus creatin monohydrat 7 dni 20g denne na každých 5g zapit 4dcl vody ďalšie 3 týždne 5 g denne potom mesiac pauza. Za 3 týždne u mňa cez 8kg plus a musel som par dni poriadne makat aby to slo preč čiže podľa mňa celkom efektívne nabratie váhy
A ďalšia vec ľudia keď chcete chudnúť, priberať a neviem čo tak hladajte v už existujúcich fórach. Ja i xy ďalších sme na tieto otázky už odpovedali nespočetne veľa krát. Keď si date do googlu ako schudnúť, máte citanie na pár týždňov
@davidkq pretože creatin by som odporúčal ludom,ktorí už majú niečo za sebou a dostali sa na nejaký limit,ktorý im ide tažko prekonat....tento začne cvičit,dá nejaký lepší jedálniček+protein a pôjde hore ako pán aspon polroka....ved začiatky sú najlepšie,lebo vidiet obrovské rozdiely za krátky čas a ludí to motivuje,potom už to ide pomaly
@romscho poznam chalanov v podobnej situacii.. jedia ako divi a nie a nie pribrat.. neviem co by sa dalo robit napada ma moznost vitarianskeho sravovania.. to pri nadvahe sposobuje chudnutie a pri podvahe pribratie do normalu.. ale na to by si sa asi nedal
@jurito o čom rozprávaš??? chalan chce pribrať nie svalový objem, nepíše nič o tom že by mal v pláne cvičiť, proste je suchý a chce dačo pribrať. Ďalej creatin nie je žiaden extrém zoberie týždeň plniacu a 3 týždne udržiavacu fázu potom dá aspoň mesiac pauzu alebo už vôbec nebude brať.
tiež mám problém pribrať, už asi 2 roky tá istá váha.. jem hocičo, koľko chcem a nikto z môjho okolia nechápe, ako môžem byť taká chudá, pri tom, koľko zjem skúšala som nutridrinky, b12, pangamin, každý deň liter plnotučného mlieka, kadečo, no rozdiel ani gram.. od mája som začala pravidelne cvičiť v posilke + gainer a už pomaly naberám, dôležitá je najmä pravidelná strava a hlavne výdatné raňajky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A niekedy ti nepomôže nič, ja som napríklad pribral až po tridsiatke
je to dosť o nastavení mysli, nálady, o sile zámeru.
znie ti to asi všelijako, ale skús sa presvedčiť sám.
som sa presvedčil, že skorigovať (napríklad naberať) hmota sa veruže dá aj na čistom ovocí, zelenine a bez stanovovania si prísnych režimov. spoko.
Musis si dávať extra ťažké SILOVE tréningy (nie beh a také kde svaly pomaly nenamáhas ale spalujes kalorie jak besný), zdvíhanie činiek, ťažké váhy, a potom samozrejme jesť kalorické jedla aby si este neschudol, a samozrejme bielkoviny sacharidy atd... Sadni si za stôl a sprav si jedálniček aby si mal dosť zo vsetkého
žiadne extra mega turbo treningy si nedavaj... začni cvičiť ale pomaly... full body treningy a so správnou technikou až potom daj väčšie váhy, asi ťa bude srať ,že všetci na okoli v posilke majú 5x také váhy ale aj oni začínali!