nic strasne ak ich mas dost a okrem toho cca kazdych 7 rokov vypadavaju vlasy viac lebo sa menia za nove .. a men vypadavaju stale a vsade mam ich vela a dost huste a vsade kde sa u nas pozries najdes moje dna .. podla mna si z toho nic nerob a ak ta to trapi zajdi k lekarovi nech ti povie co ti chyba ze ti vypadavaju
mne tiež strašne padaly a ked som sa nafarbila tak mi vobec skoro vobec nepadaju.. ale počula som že je dobry na to vyvar zo žihlavy alebo s orechovych listou
asi mesiac mi tiez neskutocne padaju vlasy, tak ako este nikdy, dost ma to desi, lebo ja som ich mala odjakziva riedka. mam na to nejake vitaminy z lekarne uvidim ci pomozu a chystam sa aj koznej ale neviem. ak prides na sposob ako to zastavit ozvi sa
ja si sem tam oplachujem vlasy cajom, bud si normalne vyluhujem zihlavu, medovku, matu alebo tak a tym si oplachnem alebo si normalne spravim cierny caj a tym si pooplachujem, zevraj to je pre vlasy dobre, tak v to dufam
a potom som skusala aj take zabaly z vajicok, oleja a tak
mne tiež padaju, uživala som zinok potom z lekarne Revalid a mam aj niaku vodu že vlasova voda bylinna.. po tom všetkom sa to zlepšilo ale o malo ale tak treba pokračovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a potom som skusala aj take zabaly z vajicok, oleja a tak