Prosím vás chcem sa len spýtať (na kolko účet v banke nemam dlho), že ak niečo uhradím cez IB ako si vytlačím potvrdenie o zaplatení ? čo mám vytlačiť príkaz na úhradu ? alebo čo ?
@josefff neviem kde mas ucet, ale ak v CSOB (myslim si, ze v ostatnych bankach to bude velmi podobne ak nie rovnake), tak po zaplateni (poslani penazi) ti vyhodi este raz tu stranku s vyplnenymi vsetkymi udajmi a tam je moznost, ze si to mozes vytlacit, taktiez by ti mali zobrat ako doklad o zaplateni aj to, co ti poslu na mail, teda ak mas nastavene, ze po operacii v IB ti poslu mail o uskotocneni danej operacie
@josefff neviem aku banku mas ty, ale ja mam VUB a ked nieco zaplatim cez internet banking tak mi to na konci platby da moznost vytlacit si potvrdenie, ale da sa to aj tak ze si to potvrdenie posles na mail a tam vytlacit, alebo nejak cez menu tvojho IB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov