babka na chalupe má latrínu s týmiobrovskými pavúkmi a nejakou stasrou kožou nacapenou na latkách abz nebolo vidieť dnu a abz tam bol dobrý smrad
a mankyn podarený manžel mal na dome tiež latrínu...lenže ju zbúrall lebo tam chce svojmu decku postaviť prelieyky a teraz dal normalne hajzel do letnej kuchynkz akorát že splachovanie nemá yariadené : takže naše celodenné produktz sa na nás stále usmievajú y omnoho väčšej blízkosti ako predtým...
na tábore sme niekoľko týždňov boli nútení používať iba latrínu.. a to bola tiež taká že aleluja...že len vpredu a z bokov také plachty tie diery zakrývali...ale vzadu nebolo nič..-ešte k tomu tak ďaleko od stanov...že to niektorí takmer nevydržali kým tam došli
Ó áno, na chate, kde mimochodom ani netiekla voda z kohútika ale z potoka a ako chladnička slúžil starý hrniec v tom istom potoku bola to zábava až na to umývanie zubov v studenej vode plus radšej som chodila čúrať mimo latrínu
no jasné a ako často niektorý starší ľudia doteraz majú len tú
a keď som bola s triedou na chate tak sme tam latrínu ktorá bola postavená na kopci a otočená do svahu a ani dvere na nej neboli tak sme si tam nalepili plachtu a napísali na ňu HILDA a tak mala aj meno a dokonca máme latrínu aj na triednych tričkách a mali sme ju aj na oznamkách
inak nechápem ľudí ktorím sa to neviem ako strašne moc hnusí....
@spidy Ak smiem skromne poznamenať, nikde som použitie/vanie neoznačil za nezvyčajné. Akurát pri sledovaní jednej série ruských komédii odohrávajúcich sa v divočine využívali protagonisti práve toto zariadenie a v napadlo mi hodiť to do pléna. Proste malý prieskum .Myslím si, že celkom nevinná anketa. Ale pokiaľ je táto anketa v takom ostrom rozpore voči tvojim hodnotám,morálke alebo zdravému uvažovaniu skutočne ťa nikto nenúti zapájať sa. A áno, máš pravdu je to súčasť projektu na záchranu ľudstva!
@antifunebracka ...maly nie, len mladsi ...Keby ma niekto natocil, ci udal tak uz som mal vek na to dostat pokutu(aj-za-pitie-alkoholu-na-verejnych-priestranstvach-ked-v-tatrach-take-je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a mankyn podarený manžel mal na dome tiež latrínu...lenže ju zbúrall lebo tam chce svojmu decku postaviť prelieyky a teraz dal normalne hajzel do letnej kuchynkz akorát že splachovanie nemá yariadené : takže naše celodenné produktz sa na nás stále usmievajú y omnoho väčšej blízkosti ako predtým...
to už radšej tú latrínu
a keď som bola s triedou na chate tak sme tam latrínu ktorá bola postavená na kopci a otočená do svahu a ani dvere na nej neboli tak sme si tam nalepili plachtu a napísali na ňu HILDA a tak mala aj meno a dokonca máme latrínu aj na triednych tričkách a mali sme ju aj na oznamkách
inak nechápem ľudí ktorím sa to neviem ako strašne moc hnusí....
ale určite to je na nejaký projekt na záchranu ľudstva
vadilo mi to jedine vtedy keď bola zima, všade sneh a riť mi tam mrzla XD
@nobile to teraz fakt? ale bol si maly, ne?
...Hold opita hlava