Používate veci, ktoré boli vyrobené na určitý účel, na niečo úplne iné? Napr. spolužiakova mama trávi (otravuje, zabíja) slimákov v záhrade tak, že im kúpi pivo (pivo - Pivo, alebo Pandúra a podobne), naleje do misky a oni sa tým nejakým
no ja osobne si nespomeniem, co pouzivam inak ako by som mal... ale jeden profak u nas robil isty experiment a potreboval specialnu membranu s urcitymi vlastnostami... no a pre tento ucel mu vyhovoval latex, s porozitou a hrubkou takou, ako je u prezervativov... tak naklusal do obchodu a vypytal si 1000 ks kondomov... vraj to bolo vtipne...
@interrupcio ten som mala kedysi v časoch, keď to bolo s mojim ksichtom dos´t zúfalé... teraz, keď len občas dačo vyskočí, nebudem predsa zháňať smradľavý zinerit
Ja úplne denne používam niečo čo na to nie je určené, napríklad nosím sukne ako tričká podľa mňa je to hrozne praktické lebo máte jednu vec vlastne na dve veci ! a tak no
@patrixo citové puto, no máme sa radi, Mário ma ma radšej, lebo ja som jeden hnusný bezcitný človek...ale keď sa raz porezal v kuchyni nožikom, tak som skoro umrel od bolesti zaňho tak ma to bolelo.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A muža na kopec vecí, na ktoré nebol primárne určený
niekedy požiadam, aby išiel do bchodu na nákup,
vyniesť smeti,
poumývať riad,
upraviť postele,
umyť auto,
dať mi masáž,
niečo pekné mi zaspievať a množstvo ďalších užitočných vecí.............filip
ale inač ho za vec nepovažujem, čiže som sa troščililinka odchýlil od témy, dúfam, že mi to autor prepáči........
spomínané pivo do masky an vlasy (len trocha, toho je škoda..) ale plánujem ho dakedy skúsiť aj ako tužidlo
(mnoho iných potravín do masiek na vlasy)
v prípade núdze toaletný apier miesto vreckoviek/odličovacích blbostí/papierových utierok
ceruzky miesto ihlice do vlasov
gumičky miesto náramkov
kokosový olej takmer na všetko okrem varenia
a ešte si isto na dačo spomeniem!
Ničím potraviny na všelijaké zábaly a pleťové masky.
Niekedy keď mam vlasy ako dróty si ich umyjem sprchovým šamponom.
Takmer každy den využijem centrofixu na zdekorovanie mojich rúk.
Alkohol na neprijemnosti na tvari.
Také obyčajnie veci , ine ma teraz nenapadnu.
keby to teraz čítal takže ty sa vyvaľuješ v posteli a on za teba maká? no pekne!
bankovky a slamku na pitie ako snafku