Mrzi ma ze mate takuto mienku o tomto OS.Ja som vystriedal 20 telefonov stimto OS od Nokie 6600 po nokiu nokiu n97 a bol som spokojny.Nehovorim ze nema svoje muchy ale doteras pouzivam n95tku a nevimenil bi som.Pri mojej praci nejaky krehucky android si nemozem dovolit.Zachvilu bi bol nasracky
mal som symbian UIQ3 niekolko rokov (SE P990i), je to velmi dobry symbian, ale len UIQ tie ostatne su nič moc.., Inak ovela lepsie ako android, ale aj mobil ma svoju zivotnost , inak by som ho doteraz asi použival.
@kitty7 , nebol soft na ktory by neboli staznosti... a na android je asi viac staznosti ako na ktorykolvek OS doteraz.
...mala som ho celkom rada akurát potom neskôr začali pokulhávať v službách zákazníkom (ale iba preto, že konkurencia toto zvládala oveľa lepšie), ovishop nič moc...
Mám symbian a teraz je to už len na škodu kedže nepodporuje velké množstvo aplikácii, hlavne tých nových, už sa ani nedá aktualizovať. Ale ináč mne v ostatných smeroch vyhovoval.
@method doslova totalne vsetko,je to ten najhnusnejsi a najnespolahlivejsi a najkomplikovanejsi system na svete,najhorisa vec je ze to pchaju do vsetkych mobilov a vyber normalnych sa tym zuzuje. mam uplne super mobil a kvoli androidu normalne uvazujem ze prejdem na nejaku lumiu s windowsom....
@method kupil som si novy mobil prvykrat s androidom a prvy tyzden som ho mal len polozeny na stoliku kym som sa s nim naucil nieco robit,lebo to nemalo nai posraty budik ci poznamky,toto mi vadi najviac,ze na vsetky normalne funkcie mobilu je zvlast nejaka aplikacia,vsade tie hlupe aplikacie,proste ked mam mobil tak si nechcem cely den v appstore vyberat ktory budik ja najlepsi,v com budem pisat spravy,ake budem mat hodiny v com budem fotit a neviem co.... nenavidim vsetky aplikacie...
@anjeliceq to je problem vyrobcu fonu, ak tam nenajdes ani poznamky alebo budik.
ja mam android dva roky, keby uz nebol taky pomaly by som ho nepustila z ruky, hlavne sa mi paci, ze Huawei tam dal vlastnu klavesnicu a cudujem sa, ze to este ziadny OS od nich neprebral, lebo sa s nou pracuje fakt jednoduchsie...
a ked sa ti nepacia aplikacie si kup nejaky fon s alfanumerickou klavesnicou a mas pokoj.
mám a používam Nokiu E52 už niekoľko rokov. pre mňa skvelý mobil, časom som ho chcel vymeniť za Nokiu E72, ale keď som zistil že končí podpora symbianu, tak som prešiel na android. teraz tú nokiu používam na české číslo.
anjeliceq@ Uplne suhlasim.Android je nahovno.Ja som mal Samsung galaxy ace tri roky dozadu baterka vydrzala asi pol dna a jeho odolnost pádom stala zahovno.Po mesiaci som ho daroval kamaradovi a nikdy viac.Potom som kupil Nokiu 5800 XM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nepouzivam symbian, vymenil som hned ako nastupil android
@kitty7 , nebol soft na ktory by neboli staznosti... a na android je asi viac staznosti ako na ktorykolvek OS doteraz.
mal som niekolko mobilov so symbianom
ja mam android dva roky, keby uz nebol taky pomaly by som ho nepustila z ruky, hlavne sa mi paci, ze Huawei tam dal vlastnu klavesnicu a cudujem sa, ze to este ziadny OS od nich neprebral, lebo sa s nou pracuje fakt jednoduchsie...
a ked sa ti nepacia aplikacie si kup nejaky fon s alfanumerickou klavesnicou a mas pokoj.
@kitty7 to ze nechcem aplikacie neznamena ze nechcem mat dotykovy displej