nie ..... ja som neandrtálec čo sa mobilu týka, nepotrpím si na to....popravde ten môj tuším ani len wifi nechytá
zatiaľ mi úplne postačuje keď môžem volať, sms-kovať a mms-kovať, počúvať hudbu a narýchlo urobiť nejakú fotku....a základ - keď to má viacnásobný opakujúci sa budík a aplikácie
@vachtlik sikovny chlapec ak ta defragmentia aj robi nieco podobne ako na pc a nie ze sa len tvari ze defragmentuje tak si ten tablet najskor coskoro odjebe
battery doctor pouzivam aj ked neviem preco inak asi nic s toho ale s mojou pamatou je to vsetko na kkt chcel by som proste moj starucky mobil s tymto dizajnom aj vsetkym tak ako je len aby mal normalnu pamat a bol vykonnejsi no ja viem to sa neda ale co uz
clean master používam na mazanie cache a battery doctor len kvôli zobrazovanaiu teploty batérie
Používal som ich aj na čistenie RAMky ale od kedy som sa dozvedel že je to na 2 veci, alebo lepšie povedané škodí to, už to nerobím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
jedine co pouzivam je clean master. aj napriek tomu ze viem ako to je z ramkou.
co konkretne sa mu neda vysvetlit ze nepomaha? ktore aplikacie pouziva?
zatiaľ mi úplne postačuje keď môžem volať, sms-kovať a mms-kovať, počúvať hudbu a narýchlo urobiť nejakú fotku....a základ - keď to má viacnásobný opakujúci sa budík a aplikácie
Používal som ich aj na čistenie RAMky ale od kedy som sa dozvedel že je to na 2 veci, alebo lepšie povedané škodí to, už to nerobím..