Používala som hlavne keď som bola v lese a nemala som prístup k mydlu.
A zvykla som ho nosiť aj v kabelke, keď si chcem na ulici niečo zobnúť, nech mám čisté ruky.
Mam ten isty z letnej dovolenky ale tak ruky si umyvam vkuse, ja som dost kompulzivne umyvajuci sa tvor okrem umyvania vlasov..
A pouzivam satanizer len ked som v exterieri, vnutri naco ho budem minat, ked mam mydlo
@narazuvzdornaa Ja občas aj doma používam gél, lebo bývam na koleji, kde nemáme na izbe umývadlo :/ Ale to fakt len keď sa mi veľmi nechce a chcem si dať niečo do úst rukami alebo tak...
Ne lebo vsetko v mojom meste vypredali. Ludom jhebe, nakupuju desiatky baleni ale nejako im asi nedochadza ze to mydlo je im naprd ked si druhy ludia nemaju s cim umyt ruky XD
Mám len dezinfekčné mydlo, iné som nezohnal, resp. márna šanca teraz ...len to jediné ma musí ochrániť, ale verím, že som mladý s dobrým zdravotným stavom, tak snáď to nedostanem
Také veci sa dajú kúpiť? v práci áno asi 25 krát denne a doma antibakteriálne mydlo stále keď prídem z vonku keď idem jest keď som fajčia keď hocičo. Cítim sa ako ľudia s ocd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale už sa mi míňa a kde zoženiem ďalší? asi si kúpim liter alpy a dám do tej fľaštičky
A zvykla som ho nosiť aj v kabelke, keď si chcem na ulici niečo zobnúť, nech mám čisté ruky.
A pouzivam satanizer len ked som v exterieri, vnutri naco ho budem minat, ked mam mydlo