@hopelight ja mám normlne takú divnú tmavú popolavú blond/svetlohnedú/tmavoplavú čosi také divné proste, ale keď som prvýkrát farbila, tak som mala väčšinu vlasov nafarbenú chemicky na červeno
a používam hennecolor
(a myslela som skôr tak, že keď si dávaš na to hnedú/čiernu (to, že čierna henna nie je tak celkom henna je momentálne vedľajšie), tak to chytá dosť zle)
@hopelight ale to, čo vidíš na profilovke, zavádza, to je graficky upravené, normálne je to proste tmavoryšavá, v závislosti od svetla ale aj hnedá či červená
ale možno ak by si si dala nejakú nie hnedú, ale klasicky červenú a pridala do nej dosť kávy či čierneho čaju, tak by to mohlo ísť
a hej, to viem... (ale aj tak na čierno je vraj lepšie farbiť tak, že najprv sa kydne na hlavu henna a keď sa to zmyje, tak indigo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale tmavšie odtiene s tým majú, ako som si všimla, dosť problém
Bamby potom sa pochváľ
Ja mám akurát teraz na hlave lush hennu odtieň caca brun
a používam hennecolor
(a myslela som skôr tak, že keď si dávaš na to hnedú/čiernu (to, že čierna henna nie je tak celkom henna je momentálne vedľajšie), tak to chytá dosť zle)
Tak viem,že čistá henna chytí lepšie,ale mne sa červená nehodí. Ja chcem hnedú s červenými odleskami .. čierna je v podstate indigo a henna
Takže za hennu veľmi nie som.
ale možno ak by si si dala nejakú nie hnedú, ale klasicky červenú a pridala do nej dosť kávy či čierneho čaju, tak by to mohlo ísť
a hej, to viem... (ale aj tak na čierno je vraj lepšie farbiť tak, že najprv sa kydne na hlavu henna a keď sa to zmyje, tak indigo
a ako dlho to nechávaš pôsobiť?
No hnedá hennecolor čo som si dávala asi pred 3 týždňami chytila perfektne
Hej hej to viem,ale ja sa toho spôsobu bojím
No teraz ju už mám na hlave presne 3,5 hodiny,ale nechám ešte