momentálne nivea baby wind & weather krém na tvár lebo je fajne mastnučky a dobre robi v zime na tvar
a samozrejme vyživy mi tiež chutia
+ sestra má doma celú ňuňu detskú kozmetiku šampóny a tak a krásne to vonia tak ked som doma tak jej to všetko kradnem a umývam sa s tým aj ja :happy:
mala som taky sprchac davnejsie a ten som pouzivala len v lete, lebo sa mi zdalo ze z toho tepla mam dost podrazdenu kozu a tie vonave gely co bezne pouzivam mi nejako zacali vait
Detske sampony, lebo su to jedine dostupne sulfate-free sampony, ktore sa mi podarilo najst,,okrem nejakych chujovin za tridsat eur. Detske vlhcene obrusky a akukolvek kozmetiku Monster High, vlastne mam vsetky veci do skoly Monster High, lebo mam pat rokov mentalne
Momentálne chudnem a na obed jedávam takéto niečo. Detská strava a tých 230g má nejak okolo 150kcal maximálne, čiže pomáha, zasýti a keď si to jemne ochutím korením je to aj chutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a pijem drobceka dojcensku vodu
a istý čas som používala aj detský šampón,lebo voňal supersky
a niekedy krém
a samozrejme vyživy mi tiež chutia
+ sestra má doma celú ňuňu detskú kozmetiku šampóny a tak a krásne to vonia tak ked som doma tak jej to všetko kradnem a umývam sa s tým aj ja :happy:
a vlhčené obrúsky, a niekedy aj oblečenie detské ... a raz za čas aj nejaký šampón, resp. sprchový šampón...
takyto! a je uplne ňu!
nepoužívam, dokonca ani výrobky určené mimoľudským bábätkám nepoužívam :x
a aj kremik, johnson dajaky mi je dobrý na pleť ^^
@pijemzelenycaj a to kde kupuješ? aj ja by som taký chcela
takéto niečo. Detská strava a tých 230g má nejak okolo 150kcal maximálne, čiže pomáha, zasýti a keď si to jemne ochutím korením je to aj chutné