Používate výživové doplnky, vitamíny ak áno aké...
Takže, ja som vždy chcela začať brať nejaké tieto somariny, ale som si povedala, veď načo... skontrolujem si obsah vitamínov v strave a nič doplňujúce mi netreba... ale ako čas ubehol som si uvedomila, že nepozerám sa na stravu čo vlastne obsahuje len jed
@mm47 xD thak... občas sa stane, že herpes mávam častejšie ako krámy... xD... je to smutné ale... je to thak mam naprd imunitu a stačí ak sa napijem z neumytého pohára v reštike alebo trochu prechladnem a je na svete... začala som si normálne aj menovať herpesi, od tohto roka, podľa abecedy, teraz som pri pismene e... ďalší bude edmund xD.... a nenpoužívam tampóny ale... vložky
@ypit aj ja xD mám anémiu... ale dáko sa k tomu nemóžem dokopať brať ho... xD
nemyslim si ze ked si si urobila doma na veceru kuracie prsia na prirodno a k tomu ryžu, že si vedela poveď koľko čoho obsahuju
ja beriem kremik a zinok kvoli vlasom, zubom, nechtom, pred skuskami B-komplex a ked citim ze nieco na mna ide tak céčko ale aj všetky iné čo doma najdem.. aa kalcium ked nemam hlas.. železo je dobre brat pocas kramov... ale uricte si nedavam kazdy den jednoducho ked citim ze mi nieco chyba..
@camilla njn ovocie a zelenina je zaklad.. ale povedala by som že to ovocie a zelenina z babkinej záhradky.. lebo ved tie paradajky z kauflandu pomaly ani chut nemaju a nie to este vitaminy..
@moniqas hmm, keď myslíš... ale tak zas to ovocie z obchodov je tiež zdravé, len ho treba poriadne umyť... ja bývam v malom mestečku a tam je tržnica s nepostrekovaným ovocím, tam každý deň nakúpim dve kilá a za domom máme aj záhradu, tam pestujem tiež...
vapnik, zinok, multivitmin, betakaroten /na jar som prvykrat dostala alergiu na slnko tak preto/, vlaknina, rybi olej a guaranu... vacsinu prevazne kvoli dojceniu a vycerpaniu tela z tehotenstva, kedze kratko po porode sa mi dokonca z nedostatku vitaminov urobil na brusku prsta /na ruke/ vriedok, ktory mi stale praskal a cele tyzdne sa nezahojil /to si potom predstavte denne kupanie novorodenca s krvacajucim prstom, alebo vobec bezna starostlivost/, ako som zacala doplnovat vitaminy tak sa to rychlo zhojilo a ziadna zelenina toho tolko nevykryla kolko som potrebovala... a este obcas dam ovocny koktail a prisypem si do neho trocha vitaminoveho prasku
mne zabralo pitie zmesi zelených čajov juhovýchodnej Ázie, clovek sa dobre vypoti, a dostane zo seba toxiny. stale lepsie ako pit colu, alebo sladke dzusy.
odporucam - » www.medicum.sk/kategoria/vseob...
kto má problémy s klbmi tak ako doplnok stravy môže skúsiť Enerex Joint Rx, dá sa kúpiť v niektorých lekárňach alebo na stránke pilulka.sk vo výživových doplnkoch. Je to super vec na klby, obsahuje to vitamíny a minerály, ktoré sú skombinované tak, aby to bolo čo najefektívnejšie a mne to teda naozaj pomohlo. A pri nákupe cez internet si môžeš pohľadať zľavu pre konkrétny obchod na stránke » www.zlavove.sk/... a máš k tomu ešte aj ušetrené peniaze
Súhlasím s Kiki66. S Pilulkou mám tie najlepšie skúsenosti. Vedia skvele poradiť keďže ani vitamíny nie sú cukríky a treba ich brať opatrne. Ja kupujem väčšinou vo väčšom množstve pre celú rodinu cez zľavy » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... . Základné vitamíny u nás doma nikdy nesmú chýbať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@ypit aj ja xD mám anémiu... ale dáko sa k tomu nemóžem dokopať brať ho... xD
ja beriem kremik a zinok kvoli vlasom, zubom, nechtom, pred skuskami B-komplex a ked citim ze nieco na mna ide tak céčko ale aj všetky iné čo doma najdem.. aa kalcium ked nemam hlas.. železo je dobre brat pocas kramov... ale uricte si nedavam kazdy den jednoducho ked citim ze mi nieco chyba..
odporucam - » www.medicum.sk/kategoria/vseob...