Ahojte. Pozná niekto z vás japonku alebo inú aziatku osobne? Prípadne vedel by niekto približne opísať ich povahu? Mne sa totiž aziatky, konkrétne JAPONKY, veľmi páčia a rád by som o nich vedel čo najviac. ( aký maju názor, vťah k európanom a pod) Viem, ž
kamarátku japonku síce nemám,mám kamaráta vietnamca...a je úžasný človek,strašne úprimný,milý,sympatický,šikovný....je fajn...a o japoncoch celkovo sa vraví,že su veľmi ľudskí...a vraj čínania sú falošní...samozrejme všeobecná charakteriztika,je to individuálne...
Poznám jedného Kórejca... je kuchár fajný chlapík. Fandil SVK v hokeji
Japonku... Japonku... s jednou som si písala... ale ďaleko to nedošlo. Myslím... normálne dievča. Ja nežijem v Japonsku aby som ti vedela povedať aké tam sú dievčatá.
Ale čo poznám jedného pána, ktorý je diplomatom, v Japonsku bol. Sú to slušní a prísni ľudia. Chovajú sa k druhým s úctou. Vo všeobecnosti sú Japonci vychovávaní rázne a vedení k slušnosti a poslušnosti. Myslím, že je to individuálny národ, hrdých a slobodných, rovnako slušných ľudí k ostatným národnostiam. Ale individuálny charakter je na každom z nich.
@newman niekde som cital ze japonky su zatazene na europanov a americanov, ak nejakych vidia v japonsku (teda studentky) tak s nimi chcu kecat po anglicky a vyhladavaju europanov, lebo veria ze maju vecsi penis ako japonci a to chcu vyuzit, a toto som naozaj cital
@wewo príde mi strašne úbohé pýtať sa na ,,Japonky a iné aziatky" ako na exotický hmyz. (A následne dostať x odpovedí typu ,,poznám jedného, kt. je fajn, a inak k tomu neviem nič povedať".)
Verím, že nie všetci užívatelia sú belosi.
A aký je v tom kurva rozdiel, kto má akú pečiatku v pase?
Poznám Indonézčanky, sú to moje kamarátky, a aspoň tieto sú vo väčšine prípadov rovnaké ako Slovenky, možno sa líšia len tým, že všetky s jednou výnimkou nosia hidžáb.
pre narazuvzdornaa : Pozri, ja nepovažujem ÁZIJČANKY za druh hmyzu ani nič podobné. Práve naopak, znamenajú pre mňa veľa a v budúcnosti by som chcel práve JAPONKU. Keďže sa zaujímam o ICH povahu tak musím zdôrazniť, že sa zaujímam o ÁZIJČANKY a nie o KANAĎANKY. Preto to vyznelo možno trochu urážlivo, ale je to blbosť, pretože ja si vážim všetky národy a kultúry sveta. A keď sa zaujímam o určitú skupinu ľudstva, tak musím nepísať o AKÚ. Teda o Ázijskú. Ak máš ešte stále pripomienky tak si ich maj, ale písať mi ich už nemusíš, nezaujímajú ma, nakoľko teraz ma zaujímajú ÁZIJČANKY PEACE
Skusenosti s pristahovalcami mam take , ze sa vacsinou staraju len o seba a nikoho ineho medzi seba neberu. Ovsem ine , ked mas spoluziaka cernocha alebo sa s nimi zoznamis v praci, ale len tak dat sa s nimi niekde do reci to je tazke.....
Neviem co poznate za japoncov, ale je to jeden z najrasistickejsich narodov na svete. Dodnes tam funguje nieco ako kedysi Apartheid v Juznej Afrike. Samozrejme japonci, ktori su mimo domova su super, sak co ine im ostava.
Ale po tej povahovej stranke mam radsej cinanky, milsich ludi snad ani neexistuju.
@tommyhot -> asi ich nepoznas dost dobre, ja som s cinanmi a cinankami bol dost dlho v kontakte a sestra este viac (rok cina rok taiwan) a zakernejsich a falosnejsich ludi asi nepoznam (teraz nie par jedincov, ale ozaj drviva vacsina)
Ale holt to je ich spravanie a ani im to nemam za zle, kebyze zijes v takej krajine, kde ti kazdy dycha za krk, tak tiez by si pouzival "podpasove" techniky, len aby si prezil.
chvilu som mal z jednou romanik a mozem povedat ze su riadne vasnive dokonca biac ako tie nase slovenske zeny vedia super varit ale tak nemozem podla jednej sudit vsetky ale v kazdom pripade su velmi uprimne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Trpia komplexami ako iné ženy, majú radi čokoládu ako iné ženy, majú menštruláciu ako iné ženy, čo viac chceš počuť
Povahu majú podľa mňa rovnakú ako Slovenky, ale to závisí od výchovy a času, koľko sú už na Slovensku.
A to či majú radi európanov... zdá sa mi, že skôr áno, ako nie
2. Predkloň sa a polož dlane na zem, kolená nechaj vystreté.
3. Vydrž 30 sekúnd.
4. Nájdi liatinovú panvicu.
5. Pevne ju uchop do oboch rúk.
6. Pozeraj sa priamo pred seba, s nádychom sa rozožeň a tresni si po čele.
7. Vráť sa k bodu 4.
---
Uvedomuješ si, v koľkých ohľadoch je takáto diskusia absolútne nevhodná?
Btw aziat je hanlivé označenie. Po slovensky Ázijčan.
Japonku... Japonku... s jednou som si písala... ale ďaleko to nedošlo. Myslím... normálne dievča. Ja nežijem v Japonsku aby som ti vedela povedať aké tam sú dievčatá.
Ale čo poznám jedného pána, ktorý je diplomatom, v Japonsku bol. Sú to slušní a prísni ľudia. Chovajú sa k druhým s úctou. Vo všeobecnosti sú Japonci vychovávaní rázne a vedení k slušnosti a poslušnosti. Myslím, že je to individuálny národ, hrdých a slobodných, rovnako slušných ľudí k ostatným národnostiam. Ale individuálny charakter je na každom z nich.
Wed sú to ľudia ako každý iný
Verím, že nie všetci užívatelia sú belosi.
A aký je v tom kurva rozdiel, kto má akú pečiatku v pase?
Povedzme že poznám jednu, no a je to dobrá suka
Alebo čo sa ja do toho vyznám či japonka číňanka kórejka či kerá šikmooká.
Na jednej zastávke ich vždy nastúpi aspoň 5 celá rodina !
pre narazuvzdornaa : Pozri, ja nepovažujem ÁZIJČANKY za druh hmyzu ani nič podobné. Práve naopak, znamenajú pre mňa veľa a v budúcnosti by som chcel práve JAPONKU. Keďže sa zaujímam o ICH povahu tak musím zdôrazniť, že sa zaujímam o ÁZIJČANKY a nie o KANAĎANKY. Preto to vyznelo možno trochu urážlivo, ale je to blbosť, pretože ja si vážim všetky národy a kultúry sveta. A keď sa zaujímam o určitú skupinu ľudstva, tak musím nepísať o AKÚ. Teda o Ázijskú. Ak máš ešte stále pripomienky tak si ich maj, ale písať mi ich už nemusíš, nezaujímajú ma, nakoľko teraz ma zaujímajú ÁZIJČANKY PEACE
Ale po tej povahovej stranke mam radsej cinanky, milsich ludi snad ani neexistuju.
Ale holt to je ich spravanie a ani im to nemam za zle, kebyze zijes v takej krajine, kde ti kazdy dycha za krk, tak tiez by si pouzival "podpasove" techniky, len aby si prezil.