Som veselé, bláznivé a ukecané dievča, ale mám problém , že v novej škole som skôr taká utiahnutá, neviem prečo..neviem ako sa mám zapojiť do debatujúceho krúžku, alebo ako si získať simpatie spolužiakov..prosím poraďte mi
Na SŠ, keď som zistila, že to nedokážem, tak som bola verejná požičovňa a dosiahla som to, že 2/30 spolužiakov ma mali radi, u 3 si nie som istá a s ostatnými sme sa tolerovali, lebo oni často niečo potrebovali, čo ja som mala .
Poznám ten problém. Tiež som v podstate veselé, bláznivé a ukecané dievča, ale akosi mám problém byť taká medzi cudzími ľuďmi a trvá mi dosť dlho, kým taká pred nimi začnem byť. To bude v pohode, daj tomu len čas
V tomto poradiť neviem, ja som ten typ otravnej povahy, ktorá príde za takmer hocikým ,,Čau, ja som Zuza a som z Topoľčian" (Jmenuju se Kentán a sem z Montarži ) a potom sa bavíme ako starí známi.
Jediné, čo mi napadlo ako prvé bolo, aby si bola sama sebou, možno občas sa trochu premohla a prisunula sa k spolužiakovi, spolužiačke a nadviazala rozhovor. Nič vtieravé, ale zas aby si nesedela len tak nasprosto potichu.
Nájdi si v triede slabší článok, ktorí do kolektívu až tak nepatrí a zneuži ho, aby si sa tam dostala. A keď to nevyjde, možno si tak aspoň nájdeš super kamarátku/kamaráta a prejdete celou školou bok po boku.
Alebo buď ešte viac utiahnutá a je celkom možné, že sa o teba začnú zaujímať, lebo im budeš pripadať tajomne.
hej aj ja som tu utiahnutá..... nenecham tie retardované pribrzdené hovadá predsa nasávať moju skvelú úsžasnosť! to prrr... oni nech sa topia v ich sračkách ja si v školskompriestore plávam vo vaukuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo bud sama sebou mozno to ostatny vnimaju rovnako
radšej pri nejakých aktivitách sa k niekomu prisuň
What it takes, who I am, where I've been
Belong
You can't be something you're not
Be yourself, by yourself
Stay away from me
A lesson learned in life
Known from the dawn of time
- Pantera, Walk
Ostan sama sebou a oni sa skor ci neskor ozvu, ono vacsinou su to take otukavacky a na 4 rocnom nikdy nebudete taka partia ako ste boli na zakladke
Jediné, čo mi napadlo ako prvé bolo, aby si bola sama sebou, možno občas sa trochu premohla a prisunula sa k spolužiakovi, spolužiačke a nadviazala rozhovor. Nič vtieravé, ale zas aby si nesedela len tak nasprosto potichu.
Alebo buď ešte viac utiahnutá a je celkom možné, že sa o teba začnú zaujímať, lebo im budeš pripadať tajomne.