clovek sa sprava podla toho ako sa k nemu spravaju ostatni, rovnako ako je smiech nakazlivy, tak je nakazliva aj zloba a nenavist - hmm jaky citat takze podla situacie
husky bere prášky na svoj kokot, lebo ma na nom vrasky. Isto hra to, ze je krasny pritom je len vadny, nudny a hladny. Ja som plny a spokojny lebedím si a suky mi masiruju nohy
ok ked su uz pravidla pokope tak sa pozeraj jak sa to dava:
...lebo hajzel ma opuchnute nohy, dostal na to od matere vlohy , nesplna ziadne ulohy, lebo je to iba maly looser a ubohy...pod sa hrat, freestyle si davat, na matky nase nadavat , zvukom sa rozbijat, pozorovat, jak ta potom mozem do jamy zahrabat
si horsi nez zena, mas komplex z husky plemena. Nesi naliceny tak beres mame handry, davas gatky, fetish je tvoje hobby. Si surovy na fore no po skole hras vo folklore. Chcel by som mat tvoje gule. Gulal by som s nimi po stole. Nato dal veceru mame a hladal potom svoje chlpy v jej tlame
davas tu svoje predstavy chore, alebo zazitky co robite u vas vo dvore, poviem ti to takto more, nenavazaj sa ty cez kruhy moje, nepoznas ty moje osvedcene zdroje, ziadne sutaze vo folklore, iba to najlepsie na tomto fore, akurat ze to pride iba z mojej strany, hajzel je uz teraz looser vypatlany, rozkrikujes sa tu na vsetky svetove strany, pre vacsinu tych mojich si trapko nepoznany, kratky, hrbaty, skaredy chalan usmrkany, co chodi ku nam pod barak robit halo, ale nevie ze to nie je nic co by ma vzalo, na to ty davat este rokov malo, aby to vobec za nieco stalo...
kricim, kusem a besny som, ty si pes so psinkou, mas penis hrbatý tebe mama cucá ho i s mrlami. Vazne nechcel by som radsej budem patlaný ako husky dog šmatlavý. Nesom nasraty, lutujem tvoj dom lebo ked pridem tvoja sestra viem, ze bude v nom. Pride dole, dostane bukake do tvare a prestreknem mandle. Bude kricat ja jej na tvar cikat. To si chcel? Ponizenie na zaver?
@hajzelodkosti Ako vidim chlape, zduchol si jak nula. Hadas sa s tym blbom, jak posrate kura. Ale ked pride velky sef ako sam velky ja, tak uz je s tebou iba amen-tma. Uvidime ci zajtra rano naberies odvahu, alebo si ako vzdy len zadrtis autodrahu. Ja uz idem spat, tak ma uz neskusaj srat, pokial nechces cely zivot oplakavat.
@husky je fakt dobry ...toto sa mi najvac lubi : davas tu svoje predstavy chore, alebo zazitky co robite u vas vo dvore, poviem ti to takto more, nenavazaj sa ty cez kruhy moje, nepoznas ty moje osvedcene zdroje, ziadne sutaze vo folklore, iba to najlepsie na tomto fore, akurat ze to pride iba z mojej strany, hajzel je uz teraz looser vypatlany, rozkrikujes sa tu na vsetky svetove strany, pre vacsinu tych mojich si trapko nepoznany, kratky, hrbaty, skaredy chalan usmrkany, co chodi ku nam pod barak robit halo, ale nevie ze to nie je nic co by ma vzalo, na to ty davat este rokov malo, aby to vobec za nieco stalo...... wa
ale ano viete verim v boha a zlo velmi nepomaha k mojmu krestanskemu zivotu ked ste zly aj ludia na vas niesu prijemny mam to overene ale snazim sa byt viac dobra ako zla .... zlo je upna hlupst ....dobro uplne priiiijemna vec vsetko je lahsie !!!!!!!!!!!
@freedomko Hajzel, ze je kral? Odkial si to vzal? To ja som velky car, ty si iba tmar, ziadne slovo z mojej huby nevyjde nazmar. Mam obrovske ego a basnicke crevo, cely svet ma pozna, od New Yorku po Sarajevo. Vcera som si to rozdaval s Angelinou Jolie, schmatol som do ruky tie je velke hory, a hral sa s nimi ako s ovladacom od konzoly. Po troch hodinach z nas uz boli len mrtvoly, ja som bol od potu mokry ako trup benatskej gondoly. Kamo ked raz budes taky macher ako ja, pochopis o com ti tu teraz vypravam.
haha vidim ,ze tu nejake rymy su D noo k veci ,takze ja si o sebe myslim ,ze som celkom dobry clovek ,snazim sa aspon ,ale ludia v mojom okoli a najma priatelia vravia ze som najlepsi clovek akeho poznaju ,ale ja si netrufam vraviet
ejha, ja som taky hajzlik az to boli, normalna egoisticka svina je zo mna... ked pride na poslednu spoved,tak cau a vesluj... to nespisu dokopy ani za rok... osobne som taky aky su ku mne druhy,,,, "aky pozicaj,taky vrat" ....
mnohí o mne hovoria aka som dobra baba s velkym srdcom...ale ja si to nemyslim...viem byt aj poriadna sviňa..ja sa len spravam k ludom tak ako oni ku mne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Neznasam vsetky sposoby zla, snazim sa mu vyhybat. Zijem si vlastny zivot bez obmedzovania, vyznavam sebe vhodnu zivotnu filozofiu.
Ale ci som dobry clovek..je to relativne. Snazim sa nim byt.
s ludmi je to uz horsie..
sak uz len nick hovori sam za seba
staci!!! a napodobne!
kto povedal ze nemozem? cukrik, ak mas pravidla, tak sem s nimi!
na mamu kludne mozes, ale nech ta nenapadne spominat moju babku!
husky bere prášky na svoj kokot, lebo ma na nom vrasky. Isto hra to, ze je krasny pritom je len vadny, nudny a hladny. Ja som plny a spokojny lebedím si a suky mi masiruju nohy
ok ked su uz pravidla pokope tak sa pozeraj jak sa to dava:
...lebo hajzel ma opuchnute nohy, dostal na to od matere vlohy , nesplna ziadne ulohy, lebo je to iba maly looser a ubohy...pod sa hrat, freestyle si davat, na matky nase nadavat , zvukom sa rozbijat, pozorovat, jak ta potom mozem do jamy zahrabat
id
si horsi nez zena, mas komplex z husky plemena. Nesi naliceny tak beres mame handry, davas gatky, fetish je tvoje hobby. Si surovy na fore no po skole hras vo folklore. Chcel by som mat tvoje gule. Gulal by som s nimi po stole. Nato dal veceru mame a hladal potom svoje chlpy v jej tlame
nejak sa ti to prestava rymovat
davas tu svoje predstavy chore, alebo zazitky co robite u vas vo dvore, poviem ti to takto more, nenavazaj sa ty cez kruhy moje, nepoznas ty moje osvedcene zdroje, ziadne sutaze vo folklore, iba to najlepsie na tomto fore, akurat ze to pride iba z mojej strany, hajzel je uz teraz looser vypatlany, rozkrikujes sa tu na vsetky svetove strany, pre vacsinu tych mojich si trapko nepoznany, kratky, hrbaty, skaredy chalan usmrkany, co chodi ku nam pod barak robit halo, ale nevie ze to nie je nic co by ma vzalo, na to ty davat este rokov malo, aby to vobec za nieco stalo...
kricim, kusem a besny som, ty si pes so psinkou, mas penis hrbatý tebe mama cucá ho i s mrlami. Vazne nechcel by som radsej budem patlaný ako husky dog šmatlavý. Nesom nasraty, lutujem tvoj dom lebo ked pridem tvoja sestra viem, ze bude v nom. Pride dole, dostane bukake do tvare a prestreknem mandle. Bude kricat ja jej na tvar cikat. To si chcel? Ponizenie na zaver?
@husky natri mu to
@opitytankista nie si kral kralom je hajzel i ked je hajzel
btw skuste menej nadavat
k diskusii nemam co dodat
ja kypim zlostou....- haha-...
@waagbistritz69