Ak k niekomu začnete prechovávať hlboké city alebo sa dokonca do niekoho zaľúbite vždy narovinu poviete čo k človeku cítite? Alebo čakáte kým sa ona/on pohnú a spravia prvý krok a vy naďalej mlčíte a hráte sa že nič sa nedeje ? (čo znamená vo väčšine pr
asi mu to nejako naznacim.... nech vie co je vo veci.... a ked vidim, ze mu doslo a nema zaujem... tak idem dalej (bez neho) a ked nedoslo tak mu to dam najavo jasnejsie
@elys doteraz som vždy vyčkávala... myslela som si, že je to tak lepšie a že chlap príde na to, že sa mi páči... ale veľký prd... jednoducho platí - malé narážky chlap nepochopí, veľké narážky nepochopí... treba ho kopnúť proste do hlavy... teraz som tak urobila, keď som sa zaľúbila do kamoša, s ktorým sa poznám už akú-takú dobu... proste som mu to povedala na rovinu, bez okolkov... a konečne sa to začalo riešiť... uvidím ešte či v môj prospech... ale tak vždy lepšie vyriešenie (akékoľvek) než nevedieť na čom som...
@creeson hej, až na ten detail, že Santa je special man z Laponska s kopou kúziel v talóne a my tu predpokladám hovoríme o priemerných chlapoch zo strednej Európy
@lintu Název Santa Claus vznikol chybou vo výslovnosti holandského slova Sinterklaas, ktoré je skratkou slova Sint Nicolaas (Svätý Mikuláš)
Svätý Mikuláš z Myry (cca 280/286 Patara – 6. decembra 345/352 Myra) narodený v Patare antické mesto v Lykii (Turecko-vtedajšia Kapadócia) bol biskup v Myre v Lykii. Myra bolo antické mesto v vtedajšej Lýkii na mieste dnešného Demre (skoršie Kale) v juhotureckej provincii Antalya.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@5 jj, zas hádžme všetkých do jedného vreca
keď cítim, že z druhej strany je to tiež tak, tak poviem na rovinu za pomoci rumysu
ak si však nie som istá, tak mlčím. som nerada tou, ktorá cíti niečo viac.
ale určite sa netrápim. nejako bolo-nejako bude. rumys vyrieši všetko
a inak nikdy som to neriesil, volako sa to vzdy prevalilo
piči, ke´d si dám super baba, tak ma vôbec nenájde :´-(
Svätý Mikuláš z Myry (cca 280/286 Patara – 6. decembra 345/352 Myra) narodený v Patare antické mesto v Lykii (Turecko-vtedajšia Kapadócia) bol biskup v Myre v Lykii. Myra bolo antické mesto v vtedajšej Lýkii na mieste dnešného Demre (skoršie Kale) v juhotureckej provincii Antalya.
Aj tebe nosia darčeky rodičia?... no predstav si
Aj tebe nosia darčeky rodičia?... no predstav si