bratovi spoluziaci sa na mne smeju, ti o rok nizsie sa na mne smeju pre nieco ine, ti o rok nizsie ma nepoznaju, ti dalsi o rok nizsie sme my (cize sa na mne smeju) a ti este nizsie si ma pridavaju na fb
ja som chcela mat dobru, co najlepsiu...ale ! nejak sa to zvrhlo.. a nakoniec som mala asi najviac pruserov z triedy .. ale to nie je smiesne :/.. no a tak nie som oblubena medzi profakmi
ja som mal na strednej veľmi dobrú povesť slušného poctivého študenta a vyplatilo sa mi to, profesorky mi prilepšovali známky a dokonca aj na maturite, stačilo byť 4 roky slušný a maturita bola iba formalitou....
tak na prednaskach sme samozrejme vsetci spolu a kedze u nas neexistuju stále kruzky, tak sme na kazdom cviku ini ludia. cize skoro kazdy pozna kazdeho. cize netusim, aku mam povest. u nas to ma v podstate kazdy na haku.
na výške som sa dobrovoľne a rada dostávala do pozície som neviditeľná, dajte mi pokoj, na strednej som bola divná, namyslená, panovačná a jak čert. strašne podivnú pozíciu v triede som mala.
Som 2. najstarsi z triedy a niekto ma nazval "sypacom" , aj tak ma ucitelia maju radi par normalnych ludi sa tam bavime medzi sebou a na ostatnych seriem
namyslená hlúpa modelka..? možno pre niektorých outsider, trochu trčím, ale rozhodne niesom tá, čo chce byť videná... veľa ľudí na škole nechápe môj piercing (septum), lásku ku koňom a nezávislosť od autorít.
na škole pred touto ma videli podstatne lepšie... ale tam som chodila dlho na to, aby sme sa s ľuďmi spoznali
@ena233 - vieš, ja som celú strednú vyzerala ako malé decko.....celkovo nevyzerám na svoj vek ale vtedy som bola proste stelesnená panenka Mária.... takže naozaj nechápem, prečo si tak rozprávali o mne..... čo "tichá voda brehy myje?"
na strednej ma ľudia neriešili, mala som veľa kamarátov, žiadnych nepriateľov, zdravilo sa mi celkom dosť ľudí, ale myslím, že povesť som nemala nejakú extra výraznú, až na ,,tá čo sa tak divne oblieka"...
na výške, nuž, je nás priveľa na to, aby som mala povesť všade, ale medzi ľuďmi z angliny a japon som tá najmladšia, over-friendly, detinská hyperaktívna flákačka, japončinárka s podivnou fixáciou na zombie apokalypsu (yeah, even they noticed -.- )
Mňa mali baby strašne v žalúdku. Lebo chalani ma mali radi. Potom ma tí, čo ma až tak nepoznali, začali považovať za p...., a keby ste len tušili, s kým všetkým som ja ,,chodila´´ a s akým počtom chlapov som ,,spala´´, tak si to o mne myslíte tiež. Neviem, čo na mne bolo také ,,senzácie chtivé´´. A potom som ešte bola tá, čo všetko vybaví, zorganizuje, vyrieši - pravá ruka pedagógov...to mi na obľube nepridalo. Na to, že chcem s každým vychádzať dobre doplácam aj teraz, na výške, akurát tu je nás veľa, tak sa to stratí... každopádne - nikdy som to neriešila a ani riešiť nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja som to aj vedela
na škole pred touto ma videli podstatne lepšie... ale tam som chodila dlho na to, aby sme sa s ľuďmi spoznali
na výške, nuž, je nás priveľa na to, aby som mala povesť všade, ale medzi ľuďmi z angliny a japon som tá najmladšia, over-friendly, detinská hyperaktívna flákačka, japončinárka s podivnou fixáciou na zombie apokalypsu (yeah, even they noticed -.- )
Ale vždy som sa snažila vychádzať so všetkými a neriešiť blbosti. Proste ži a nechaj žiť (aj keď niektorí robili úplný opak)