@tatianka Vazne? To si nacitam Som zvedava, ci to bude o niecom inom. Aj ked dost pochybujem. Ale nechcem generalizovat po precitani jednej jeho knihy.
@synekdocha prijemnu zabavu ale nie, ujo moze byt celkom fajn, ja nevravim, ze nie...mozno aj ma nejake dobre knihy, ale tato, nic v zlom-par dobrych poviedok a zbytok o nicom-tak co urobis? pochovas tych par aj so zbytkom nas profak vravi, ze to aj tak niekedy plati- dobry teoretik, zly praktik kazdopadne este od neho zamyslam precitat aspon jednu knihu, co mi poradili vyssie...ktovie, mozno sa mi zapaci
@cassie_15 ale tak ja si myslím že za mladi mohol byť celkom konštruktívny, čiže ak by som čítala, tak skôr asi nejakú rannú tvorbu...ale neviem teda, ako som povedala, nepáči sa mi štýl, akým píše, myslím že to poetizovanie mi najviac vadí...ja radšej takú priamu literatúru....ale zasa paradoxne vo filmoch mi tá poetika nevadí, napr. ružové sny alebo ja milujem, ty miluješ boli celkom fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale inak mne osobne sa jeho štýl písania nepáči