Zdravím ľudia, je tu niekto kto to študuje resp. študoval?Prijímajú tam 350 ľudí,som si vedomá že potom asi musím byť kvalitné sito,ale že či je to vážne až taká náročná škola.Bola by som rada keby sa aj niekto ozval. Ďakujem
chod radsej na iny odbor na tej fakulte...najviac odtial vyhadzuju, na bakalara potrebujes 4 roky a je to najnarocnejsie na cas, najviac zadani budes dostavat, vela rysovania...ked chces uzit zivot na vyske, vyber si nieco ine ..
akoze kazdy podla toho aky je..niekto robi zadanie hned, niekto si to nechava a potom nestiha, poznam viac ludi co tam chodia, niekto sa stazuje, niekto je spokojny..asi tak
@helliumka jasne, pravda, ja som len povedal ako to je...kedze je to jediny odbor na tej fakulte, myslim, ktoreho studium trva 6 a nie 5 rokov, zabera viac casu, lebo zadania tam dostavaju pomaly z kazdeho predmetu...ale zase absolventi skoncia s vacsimi vedomostami. na druhej strane aj kokurencia je tam vyssia kedze sa tam hlasi najviac ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
VS ti zaberie 5,6 rokov ale tazis z nej po zvysok zivota