hej mám kamaráta, ktorý to robí bežne.. a teda naše zoznámenie na jednej akcii vyzeralo tak, že večer sa pozeral film, rozprávali sme sa, šlo sa spať.. a okolo 5-ej ráno som sa zobudila, lebo on ako ležal vedľa mňa, podopieral si hlavu a díval sa na mňa. Bolo to fakt desivé a neplánoval s tým prestať, takže sme nakoniec asi ešte dve hodiny potichu prekecali, kým sa ostatní zobudili, lebo ja by som už zaspať nedokázala.
hej včera som zaspala na záhrade na hojdačke a sa zobudím ako na mňa čumí sestra s jej kamoškou a že "ty si spalaaaaaaaaaaaaa?" "nééééééé! len mi do očí svietilo slnko tak som ich mala zavreté!"
Keby len, raz sme dokonca boli na chate, a ja som spala, moji "kamaráti" ma vyniesli a hodili do ľadového jazera (kamarádsky), toľko o nevýhodách tvrdého spánku. Samozrejme, odplata je sladká. Muhaha
ako na decko mamka...inak asi kamoši, keď sme niekde spolu...ale neregistrovala som to...ale pamätám sa, pár krát, keď vošla do izby mamka a niečo mi povedala, myslela, že ešte nespím, strašne som sa zľakla a dokonca ju kopla tak to neskúšajte!
@37 keď ľudia spia, vyzerajú úpln einak, majú uvoľnenú tvár.. a vtedy sú vlastne aj najzraniteľnejší... a ešte k tomu niektorí aj rozprávajú zo sna... samé zaujímavé veci
ja ked spim, moze horiet vsetko, mam v rici vsetko, okrem ludskeho chrapotu, alebo hlbokeho dychania, ci stukania, , vtedy mam chut dotycneho zabit, tak ma to nasiera, ked to pocujem
ja som sa raz zobudil na to ako sa za oknom niečo pohlo...šiel som bližšie a na strome asi pol metra od môjho okna som videl sedieť muža a mal pohlad ako by sledoval telenovelu...ten lačný pohlad v očiach nikdy nezabudnem...nedal som mu vtedy vedieť že ho vidím a radšej som sa tváril že som ho v tej tme a konároch nespozoroval...otočil som sa a šiel obratom von...z pivnice som zobral luk a začal som po nom strielať ( mám profesionálny luk, ktorý na 90 metrov zabije aj bežiacu srnku)...keď som mu trafil do ucha tak sa posral a spadol !!!)
PS: celé som si to vymyslel...až na ten luk....ale boh chráň toho kto ma bude v spánku sledovať!!!!
Na mňa áno Spala som s kamošmi u kamaráta Mal VB tak sme tam šli Nepilo sa a ni nič LEn sme wšetci haluzili Išli sme spat o pol 7 ráno s tým , že sme este rozmýšlali ze spat nepojdeme vobec No nakoniec sme zaspali wšetci Ráno keď sme sa pobudili tak mi ten kamarát , teda ten čo mal VB powedal , že ráno ( čas povedat newiem keď sme išli spať tak neskoro)na mňa pozeral a Ja som sa usmievala on si myslel že sa len robím , že spím ale zo spánku som sa usmievala a on sa na mne smial
včera som sa tak zobudila,že kamarát na mňa pozerá a rehoce sa ale dopadla som lepšie,lebo chceli na mňa všetci dýchať horčicovým dychom kým sa nezobudím
Keby sa mi to stalo, tak asi vyskocim z postele a nalepim sa na oprotajsiu stenu... zda sa mi to byt mega-uchylne, cela ta situacia, keby prvy vnem po zobudeni bol niekoho upreny pohlad
@nenay ked som si na hlavnej stranke co mi zobrazi ked sa prihlasim zobrazilo toto, HNED som vedela o kom pises Jop, pozeral, ten isty co na nenay... a par inych ludi, ktori sa zabavaju na mojich otvorenych ociach v spanku a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
@h neznasam to!!!
Odkedy mám vlastnú izbu, paranoidne sa zamykám.
nepamätám
nemyslím si
raz brat ja že či mu j**e
a on že chcel som nabíjačku a nevedel som či mi dovolíš
ale ja rad pozeram na ludi ked spia
ale ak som unavená tak ak zaspím nikto ma nezobudí a ani nič
a ja vážne neviem či niekto na mňa pozerá..veď spím :p
A z(a)lož už!!!
@stormmast3r nie
@mo0e prečo? čo je na tom?
Ale ja sa rada pozerám ne niekoho, keď spí.
no na priateľku a to hádam chápeš
btw. čo to za nutkanie pichnúť si do oka? OMG nechááápem
ale nezobudilo ma to, mňa nezobudí ani búrka.
PS: celé som si to vymyslel...až na ten luk....ale boh chráň toho kto ma bude v spánku sledovať!!!!