ja si to pamätám,velmi dobre,aj ked to šlo pred 10 rokmi,mal som vtedy 15,.zlaté časy deviatacke.Hlavnou postavou bol vysoky blondák Zack,ktorého daboval Igor Timko z No name,zároven aj rozprávač udalostí,ostatných dabovali Košickí herci z divadla Jorik,napr. toho čiernovlasého Slaytera,zápasníka daboval Juraj Zeťák,škreka daboval Peter Sasák,a dalšie mená si nespomeniem.Po tejto sérii bola aj druhá,s názvom Konecne zvoní,na vysokej škole,ale prvá bola lepšia,podla mna,toíko asi.
je super kolky sme pozeravali tento serial popritom ked ho natacali (1989) sme este niektory ani nežili fakt toto je moje detstvo spomienky, Zack Morris ,Kelly..pozeravala som to kazdy den ked som prisla zo skoly,skoda ze serialy podobneho tipu uz ani hadam netocia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kks neviete kde by sa to dalo stiahnúť? už minule som si na to spomenula, že by som si pozrela a zaspomínala