Čaute ľudia. Mám menší-väčší problém . Vždy ked požijem alkohol (aj ked len trošku),tak bud ešte v ten deň alebo nasledujúce ráno dostanem hnačku. Nieje to nič príjemné ,ved asi niektorí z vás poznajú.
tak kebyze mi uz iba punc robi take problemy, tak by som sa na cely alkohol vykaslala...napriklad mne sa pred rokom prejavila alergia na ovocie a nemozem pomaly ziadne jest, chvilu som ho jedla aj tak, ale potom mi svrbelo hrdlo a teraz som si uplne odvykla a ani mi to enchyba a myslim, ze skor ovocie je pre organizmus potrebnejsie ako alkohol, takze som na tom horsie ako ty
@luthien vieščo je úplne jedno čo pijem vždy sa mi to stane. Či víno či pivo či tvrdé . Neviem čím to môže byť. už ma to dosť otravuje. Najmä ked mám ešte také ten komplex ,že sa nemôžem "vyprázdňovať" hoc kde
@tomias a riešiš to nejako? či to berieš ako liek?
a inak práveže nemiešam a stáva sa mi to . Ked miešam ide to iným otvorom von
to nebude len zajedanim..ja jem dost aj popri piti a jeden cas som mal tiez taky problem ze ked som mal vecer tvdry alkohol tak rano som sedel na zachode ale nejak to prestalo zazracne
@tanzy ono to je dost aj o strave aku mas v ten den , najlepsie jest nieco suchsie mne napriklad ked jem kompot alebo uhorky a proste vsetko zavarane a potom ked pijem tak dostanem sracku a ked pijem tieto punce , medoviny , burcak a rozne likere tak tiez mna zvykne prehnat preto sa im snazim vyhybat a pijem hlavne tvrde hlavne vodku ... no alebo pijem aj cuco a po nom na druhy den je to vseliake s tym sranim tiez ale tak na druhy den to nieje take strasne ako ked dostanes hnacku pocas vecera niekde vonku
@tomias kamarad mal narodeniny v ten den ked bola tato diskusia zalozena takze som prisiel az rano a vcera mi bolo cely den zle ani som nebol na nete preto tu pisem az dnes
@tanzy ahoj. Mal som tie iste problemy ze som vzdy po poziti alkoholu dalsi den presedel na wc. Tenke crevo nevie odburat hystamin . Kup si Daosin a pred chlastackou alebo jedlom o ktorom si presvecena ze to zajtra bude problem jednu tobolku . Skus u mna to zabralo 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
s hnačkou som sa v mojom okolí v takýchto prípadoch nestretol
Mozes mat alergiu na nejaku jeho zlozku.
hej zazivam to.. tomu vravim precistenie criev
a neviem..asi by si nemala miesat.. ked pride @torpedo08 z dnesnej ozieracky on ti povie
@tomias a riešiš to nejako? či to berieš ako liek?
a inak práveže nemiešam a stáva sa mi to . Ked miešam ide to iným otvorom von
Mozno by ti mohli predsa len spravit nejake testy
skor to beriem ako liek,ale nestava sa to casto,mozno ak si dam vecer bagetu,ze mi to troska prerobi
treba vediet pit,aj miesay treba vediet aby si sa nezgrcala
heh, to ide rokmi, v 13-stich som tiež vysedával po hajzloch ..........filip
ono to je normalne ze rano je vselijake ale toto je extrem ze aj po troske ti to robi
@tomias kamarad mal narodeniny v ten den ked bola tato diskusia zalozena takze som prisiel az rano a vcera mi bolo cely den zle ani som nebol na nete preto tu pisem az dnes