Neškodí organizmu ? Nemá nepriaznivé účinky, Čo sa stane ak ho prestanem užívať ? A ak je dobrý a má niekto s ním skúsenosti napíšte koľko stojí a kde sa dá zohnať. Diki za odpovede
No to som ani nechcel ale keď už cvičím skoro rok a vidím veľmi biedne výsledky tak hľadám spôsob ako to zlepšiť počul som o tom len dobré veci. Ale chcem sa dozvedieť viac.
@bress ak je to cisty protein, tak nema... Otazkou je, ci zlozenie napisane na pribalovom letaku zodpoveda skutocnemu zlozeniu. Je vseobecne zname, ze neexistuje liek bez vedlajsich ucinkov. A nejde len o samotny pripravok. Vela ludi ho zacne brat neuvazene v domneni, ze mu svaly narastu rychlejsie. Dalsia vec je, ze telo sa do 21. roku zivota vyvija, preto by sa mal skor pestrejsie stravovat ako dopovat liekmi...
@vladqog odkedy je protein liek ? A zlozenie musi zodpovedat, ak sa to casom prevali a sa to stiahne z trhu, kolko krat som to uz videl. Proste protein je zakladna stavebna jednotka svalstva, bunky atd. takze potom aj maso je zle alebo mlieko....
A nie je to domnienka s vyssim prijmom proteinov narastu rychlejsie (do urcitej hranice ten prijem)
@bress mne nemusis pisat o proteinoch, studujem bio...
A zle som sa asi vyjadril. Aj taketo pripravky sa maju uzivat v istom urcenom mnozstve, a vela ludi to zacne brat vo vyssich a vyssich mnozstvach.... A to nie je pre telo bohvieco. Co sa tyka toho masa, obrahuje vela proteinov, cize by malo byt zdrave, ale je cudujsasvete (hlavne teda udene) taky mensi karcinogen...
@vladqog tak dobre a niekto zacne zrat jedlo vo vacsich a vacsich mnozstvach, efekt to ma prakticky rovnaky ak maju podobne zlozenie A ofc, ze potom je to zataz pre oblicky ale myslim, ze to nie dovod hovorit, ze to nie je vhodne
@bress netvrdim, ze teraz nikto nema brat taketo pripravky... Ale chalan sa pytal, preco pri cviceni nevidi vysledok a prve co urobi je, ze sa pyta na proteiny. Je to len doplnok vyzivy, najprv by sa mal zamysliet nad zmenou stravy a az potom siahat po tomto...
Od 17 rokou som posiloval ale v 25 som prestal,bral som len klasicke proteiny ako doplnok vyzivy,miesal som si to v mlieku aj ked bolo pisane ze sa to ma vo vode,pridaval som si do toho banany atd,jedol som pred tym a enorme som narastal na vahe a svalovej hmote,na Xtreme Power je napisane ze sa ma pouzivat na lacny zaludok,moze sa pred tym alebo potom jest alebo pit napr.mlieko?Este som ho neskusal ale mam ho uz zakupeny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ak mas biedne vysledky, tak chyba bude inde, bud strava alebo trening, regeneracia alebo kombinacia toho. Najskor hlavny problem bude v strave.
A vidim znova tu bude 20 ludi pisat, ktory sa nenormalne vyznaju ako @vladqog
radšej si nakúp kuracie mäso za tie peniaze a nemínaj na blbosti
A nie je to domnienka s vyssim prijmom proteinov narastu rychlejsie (do urcitej hranice ten prijem)
A zle som sa asi vyjadril. Aj taketo pripravky sa maju uzivat v istom urcenom mnozstve, a vela ludi to zacne brat vo vyssich a vyssich mnozstvach.... A to nie je pre telo bohvieco. Co sa tyka toho masa, obrahuje vela proteinov, cize by malo byt zdrave, ale je cudujsasvete (hlavne teda udene) taky mensi karcinogen...