Poznam minule, sucasne a da sa predpokladat, ze Birdz este mnohych da dokopy
Hoci, vacsina, co poznam, nema dlhe trvanie, ale to je aj tak trochu fenomen doby.
@lukaso121 V zmysle pár, ktorý sa spoznal tu (cez blogy, fórum, básne a podobne) @darkestangel Ty už by si mohla vieš kroniku, teda aspoň tých, ktorých si si všimla @thrwtchr I keby to bolo len na krátky čas, aj krátke lásky majú niečo do seba. A poznám aj pár ktorý má za sebou roky, takže určite to tu celé má zmysel aj pre tieto účely
vela ich tu je, sucasnych aj byvalych ked som tu chodievala niekedy "inkognito" tak som niektorych zachytila
ale aj tak ma niektore, co tu napisali prekvapili
ja viem o takých birdz vzťahoch, že to ani vedieť nechcete
však birdz je horší jak nejaká zoznamka ...pomaly každého birdzáka, ktorého tu poznám mal/riešil niečo s iným birdzákom
@moonshine Áno, lebo je to väčšinou vtipné (ak to neberu one strany vážne) vlastne skoro vždy, ale je to milé niekedy
Jop, zufalost z nešťastia.
Ku šťastiu mi treba ešte menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ona sem už nechodí
Hoci, vacsina, co poznam, nema dlhe trvanie, ale to je aj tak trochu fenomen doby.
@darkestangel Ty už by si mohla vieš kroniku, teda aspoň tých, ktorých si si všimla
@thrwtchr I keby to bolo len na krátky čas, aj krátke lásky majú niečo do seba. A poznám aj pár ktorý má za sebou roky, takže určite to tu celé má zmysel aj pre tieto účely
A vlastne hej, oboch nuladeviatkovcov som už stretol osobne, ale s veľkým odstupom
ale aj tak ma niektore, co tu napisali prekvapili
však birdz je horší jak nejaká zoznamka ...pomaly každého birdzáka, ktorého tu poznám mal/riešil niečo s iným birdzákom
@lawey este sem tusim chodi (pod inym nickom) ale uz sa trocha zmenila
DDD
boa pamatate? to boli krasne casy
a to poznám fakt veľa ľudí odtiaľto kks, ja nechápem, že prečo sa tu všetci párikujú furt.
Jop, zufalost z nešťastia.
Ku šťastiu mi treba ešte menej