Hej. Bol to cigan co prechadzal rocniky s vyznamenaniami a proste dal si spravit prakticku niekomu inemu, neobhajil, nasral sa a vysral sa na to. Ako prislo mi to riadne divne s jeho potencialom... Ako zije teraz netusim, asi niekde mukli ako vsetci.
Ale celkovo som poznal viacerych co sa na to vysrali a nechapem. Kontakt s nimi som stratil poto, ale myslim ze skoncili rozne po fabrikach. Ale to mukluje aj mnoho maturantov.
¨
A s vyucnym poznam plno ludi a ti čo sa uchytili v oboroch sa dokonca vobec nemozu stazovat na prijem.
Ako v tom zamestnani aj tak je dolezite to ako makas, alebo si makal v minulom zamestnani.
nezmaturovať je v podstate veľká hanba, neviem či sa to vôbec dá, nepovedať nič k otázke. ale áno. spolužiak, ale celkom dobre sa tiež uchytil. má veľmi dobré srdce, teda maturita je už naozaj bezpredmetná, ale neskor v septembri si to opravil.
Kamarátka zo ZŠ nedorobila strednú, nebola hlúpa ale nechcelo sa jej. Teraz sa má lepšie ako väčšinu ľudí z tej triedy ale trocha sa hanbi za to že ju nedokončila ...
Napadajú mi len dvaja, jeden z nich je celkom šikovný automechanik, ale nič iné nevie a druhý je môj bývalý spolužiak zo strednej, ktorý to dosiahol fakt ďaleko a bolo by fakt nadlho vravieť, čo všetko robí, ale je to naozaj úspešný človek, podnikateľ, marketér, kadečo
Ja osobne nepoznám ale jedného času som čítala, že Kuly z Desmodu nemá maturitu ale už si ju medzičasom aj spravil. Možno ju od neho vyžadovali aby mohol byť porotcom v Tvoja tvár znie povedome.
môj spolužiak zš spravil maturitu z matiky až o rok tj na štvrtý, či tretí pokus.. zdalo sa mi, že mali možnosť v septembri a potom sa mi zdá že vo februári a aj v marci.. .. no a teraz študuje informatiku, ale neviem jak dlho tam vydrží .. plus viem, že ešte jeden človek aj z nášho gymplu nedal matiku, ale neviem čo s ním je. A poznám ľudí, čo nemajú maturitu, lebo majú len učňovku, ale poznám aj mega hlúpych ľudí, čo majú maturitu, napr spolužiak už aj na zš prepadával a maturitu má , záleží na akej škole si ju robíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Darí sa jej lepšie než polke mojich spolužiakov, ktorí už majú aj bc titul na krku.
Ale celkovo som poznal viacerych co sa na to vysrali a nechapem. Kontakt s nimi som stratil poto, ale myslim ze skoncili rozne po fabrikach. Ale to mukluje aj mnoho maturantov.
¨
A s vyucnym poznam plno ludi a ti čo sa uchytili v oboroch sa dokonca vobec nemozu stazovat na prijem.
Ako v tom zamestnani aj tak je dolezite to ako makas, alebo si makal v minulom zamestnani.