Chalan, ktorý sa mi páči ma pozval na svadbu jeho kamaráta. Zatiaľ nepoznám žiadnych jeho známych. Neviem sa rozhodnúť, či jeho pozvanie prijať, keďže okrem neho by som tam nikoho nepoznala a nechcem aby sa to náhodou medzi nami nejako pokazilo.
choď, budeš sa tam asi nudiť, ale to pretrpíš lebo budeš s tým chalanom a lepšie sa spoznáte, ak ťa samozrejme neberie ako kamarátku, lebo však načo by ťa pozýval na svadbu ak nie ste vo vzťahu?
Hm. Ja by som nechcel byt na svadbe ludi, ktorych vobec nepoznam. Sice nikdy som na ziadnej svadbe nebol, ale viem si to predstavit a nehovori zo mna len konzervativnost. Je to uz dane formalnymi aktivitami, ako napriklad, ze cela spolocnost napr. osobne gratuluje paru, podavaju si ruky a existuje moznost, ze ja jediny by som tam stal a citil by som sa neprijemne - ze som niekde, kde vobec nemam co hladat. A tie pocity su pre mna zvycajne najneprijemnejsie. Alebo aj ked poviem nieco nenalezite, tiez sa citim neprijemne. Ale to je moj osobny nazor. Nemyslim si, ze sa nieco da pokazit odmietnutim fau as situacie (situacii); potencionalnych. Nech ta pozve najskor na kofču a tak.
Na svadbách, ktoré som absolvoval, boli kamaráti ženícha či nevesty spolu s priateľkami a nevadí, že ich nikto nepoznal. Stačí, že sa opijes a budeš tancovať. Zapadnes, uvidíš.
Choď. Podľa mňa je to skvelá príležitosť ako s ním prehĺbiť vzťah. Koniec koncov budete spolu tancovať, a hoci tam nikoho nebudeš poznať, aspoň tam budeš mať jeho a zadarmo sa skvele naješ. My v rodine napríklad keď sme mali svadbu, tak bratranci v pohode prišli s ich cudzími partnerkami a naši ich zapájali do rozhovoru. Vôbec to nebolo čudné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov