Zdravím vás ... potrebujem peiaze !!! lenže na normalnu pracu nemam dosť rokov
Zauímalo by ma či ste sa už stretly s prácou na doma (lebo len taký zárobok ma napadol) Myslým skladanie rôznych výrobkov alebo také niečo.
Na bazošoch som našiel len
ja si nieco cez net zarobit viem, ale ma to 2 haciky, prvy, ze by ti trebalo do toho vlozit nejake prachy, ktore asi nemas a druhy, ze keby som o tom niekomu povedal, tak by sa to pokazilo to je na tom najhorsie, ze vacsinou o najlepsich veciach nemoze clovek ani hovorit
Jednoduchá rada - pracuj s niečím, v čom sa vyznáš a porozmýšľaj, či nejaké tvoje prednosti (aj také, čo považuješ za zanedbateľné - napr. to, že sa vyznáš v sypaných čajoch), by sa nedali nejak premietnuť do nejakej činnosti, ktorá by bola zárobkovočinná (predávanie sypaných čajov). Ofc, bol to veľmi polopate postup.
Urob si zoznam svojich predností a porozmýšľaj, do akého zamestnania, by si vzal/chcel človeka s takýmito vlastnosťami
no ja by som si tiez chcel nejako zarobit peniaze pocas studia na gymnaziu 18 uz mam takze neje problem ak by ste niekto o niecom vedeli mohli by ste mi napisat? Dakujem.
Z domu sa zarobiť dá, no myslím, že lepšie, ako skladať krabičky, je sa naučiť niečo normálne.
Napr. sa nauč cudzí jazyk, tvoriť weby, SEO, grafika, ... hocičo. Vytvoriť hodnotu a ponúknuť ju na trh.
Môže to byť hocičo, ja som napr. kedysi dávno robil niekomu zadania do školy v programe MS Access.
Pred nedávnom mi zase prišla ponuka robiť z domu kontrolu nejakých dotazníkov...
So skladaním výrobkov síce žiadne skúsenosti nemám, nepoznám ani nikoho, kto by to skúšal, no myslím, že niekde som čítal, počul, že to bol podvod, dávaj si teda pozor
keď som bola mladá a naivná som skúšala prácu na doma skúsenosť mám takú že už by som viac do toho nešla, možno som len natrafila na zlú firmu, no možno to je všetko len o vstupných poplatkoch ktoré nemajú konca :ehm:
viem robiť s grafikov, a plánujem sa uči robiť web stránky, lenže neviem ako ...
a stou grafikou by to šlo, lenže je vtom jeden háčik - velký háčik → nemám na to počítač .. presne na to potrebujem peniaze. Už nejaké mám ale šete stále nie dosť. (chýba mi okolo 300, 400 € :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Urob si zoznam svojich predností a porozmýšľaj, do akého zamestnania, by si vzal/chcel človeka s takýmito vlastnosťami
Napr. sa nauč cudzí jazyk, tvoriť weby, SEO, grafika, ... hocičo. Vytvoriť hodnotu a ponúknuť ju na trh.
Môže to byť hocičo, ja som napr. kedysi dávno robil niekomu zadania do školy v programe MS Access.
Pred nedávnom mi zase prišla ponuka robiť z domu kontrolu nejakých dotazníkov...
So skladaním výrobkov síce žiadne skúsenosti nemám, nepoznám ani nikoho, kto by to skúšal, no myslím, že niekde som čítal, počul, že to bol podvod, dávaj si teda pozor
viem robiť s grafikov, a plánujem sa uči robiť web stránky, lenže neviem ako ...
a stou grafikou by to šlo, lenže je vtom jeden háčik - velký háčik → nemám na to počítač .. presne na to potrebujem peniaze. Už nejaké mám ale šete stále nie dosť. (chýba mi okolo 300, 400 € :/