@7 šak do P.. chceš dačo robiť ešte ti tu aj napíšu niečo a si lenivá si o tom sama dačo pohľadať, pozisťovať atď?
Nauč sa programovací jazyk, rob stránky, dizajny, všetko možne sa da.
mozes zacat tocit videa na youtube, navody, alebo talenty, vlogy, rozoberat vedecke temy, predcitavat knihy, tocit sa naha v sprche, naucit sa hrat na hudobnom nastroji, motivacne videa, prekladat texty, vysvetlovat skryty vyznam, naucit sa programovaci jazyk, animaciu, kreslit, malovat, upravovat fotky, strihat videa, pisat namety na filmy, pisat knihu, tocit kratke zabavne videa. Staci sa len predat a spravit viac ako vcera.
Ja pracujem z domu. Predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Čekni napr. môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítaj si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuj napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád poradím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vsetko mozne sa doma da robit
Nauč sa programovací jazyk, rob stránky, dizajny, všetko možne sa da.
Kadím doma. Kaď aj ty doma
Čekni napr. môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítaj si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuj napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád poradím.
doma sa da robit vselico, padlo tu kopu dobrych navrhov, skus mrknut aj www.akosizarobitpeniaze.sk