Zdravím , chcel by som sa spýtať , či nemá niekto skúsenosť so spoločnosťou OVB . Spoločnosť sa zaoberá finančný poradenstvom. Už som bol na prvom stretnutí . Nemožno nespomenúť , že som bol zavolaný na kamošovo odporúčanie a na konci som vyfasoval fascik
podľa teba je seriózne, aby si firma, zaoberajúca sa financiami, najímala ľudí, ktorí nemajú žiadne vzdelanie v obore? to, čo iní 5 rokov študujú, ťa oni akože naučia za 5-6 školení? nebuď naivný....
jediné, čo ťa tam naučia, je ako klamať a deformovať pravdu tak, aby si "poradil" klientovi to, čo je pre NICH resp. aj pre teba najvýhodnejšie.
teraz si ma troška nepochopila , ja som chcel povedať to isté ... je mi jasné , že je to postavené na tom získať a presvedčiť človeka aby podpísal a tým je to vybavené provízia je doma . Je mi taktiež jasná , že táto spoločnosť , resp. jej zisk je postavený na prehadzovaní peňazí z jednej strany na druhú .
To s tými pozitívami som myslel , že proste mám pocit , že OVB má najatých pisálkov aby písali neobjektívne a umelo zavádzali a chválili spoločnosť . Ale ako vravím ešte raz v tomto máš 100% pravdu ...
@luc.ka tak si si asi aj všimla , že tí čo písali pozitívne tvrdili to iste čo na tých školeniach , proste tá šablóna tam bola podobná ...no takých ľudí nemá rád nikto
@violator ja som to pochopila veľmi dobre, iba ti hovorím, že neviem, kam tí ich platení píšu, pretože na tých fórach tú spoločnosť každý KRITIZUJE. bože, čo si z marsu, že ma nechápeš?
inak aj ja som bola na par skoleniach..ale tu to prebiehalo inak,dva mesiace dva krat dve hodiny + kazdy mesiac raz celodenne prebiehaju odborne skolenia... potom polroka dokopy prax s niekym skusenejsim.. aj par znamych v mojom veku tam stretavam, ktori uz aj makaju a paci sa im,ale ja o tom nie som dako presvedcena, takze asi s tym seknem.. ale dozvedela som sa par celkom uzitocnych informacii za tie dva tyzdne..
mna jebu vsetky tieto prijebane pyramidove firmy, to ako si tam medzi sebou vsugeruvavaju vidinu uspechu a bohatstva a pritom maju velke hovno, ale nechcu si to priznat......
ked dakto naozaj potrebuje fin.poradcu, najme si niekoho skuseneho, nie upoteneho absolventa strednej skoly z ovb, ktory mu akurat odmelie vopred naucene frazicky v obleku zo stuzkovej
toto je tak dobre na to,ked chcete silou mocou zarobit na rodine a znamych, co mi pride maximalne ubohe
@hetfield a keby si vedel, koľko ďalších "firiem" je na nich nabalených.... šak už majú aj moje tel. č. v databáze.... (a bola teta veľmi rozhorčená, keď som jej odmietla dať ďalšie kontakty bez relevantnej informácie - do čoho tých ľudí namočím...) a bola som rozhodnutá ísť aj na školenie, a položiť im pár otázok... ale bolo vtedy pekne a išla som radšej do mesta...
a podotýkam, že to nebolo ovb, ale niečo, o čom na gúgli ani zmienka, nieto ešte OR. a že vlastná stránka? no way... to by ma fakt zaujímalo, akým spôsobom si tá "firma" robí reklamu, keď o nej nikto nikdy nepočul, ale majú strašne veľa svojich klientov (reklamujú sa len cez svojich "poradcov" a ich ovce)
a k tomu obleku... @myschka & @violator ja som sa na pohovore nedozvedela v podstate nič o náplni práce a platových podmienkach, ale zato viem, že vyžadujú, aby som mala podpätky yea...
Reakcia ako vacsiny Slovakov...pocuvaju nazory vacsiny ludi,,tym uspech nepatri ani v zivote nebude.!aach tie diskuzie OVB su take smiesne...najsmutnejsie ze ich vytvaraju ludia ktori vedia o firme ho.... len sused povedal alebo kamaratka povedala tak to bude urcite zle DDDDD
chlape tam nejde o vzdelanie....je to moznost podnikania kde je zastrasene spickove vzdelanie a clovek ked chce a sustavne sa vzdelava nauci sa,,sam som sa zucastnil pohovoru pred dvomi rokmi,,bol som vahavy ako ty..okoliema odradzalo,no zotrval som a nevymenil by som to za nic na svete....tiez som riesil dilemu ze nic neviem,,ale mam spickoveho veducka ktory mi pomahal hlavne na zaciatku uplne so vsetkym...Okolie ma sklopene usi teraz ked ma sleduju...vacsinou mi radili ludia co boli niekde zamestnani za 500 €...za pokus nic nedas,,a nic nieje lepsie ako si vyskusat na vlastnej kozi...to je moja skusenost..!drzim palce
mam ju podobnu,,som v spolocnosti 2 roky a dosiel som na managera...je to nerealne???nieje to pravda...toto sa podari ludom ktori prejdu prahom a bojuju pre uspech....takisto som pocul milion ludi aka je to zla firma a teraz sa citia ako blbci ked sa mi dari...problem je v tom ze to boli dalsi taki co mali skusenost...no z jeneho pohovoru alebo seminara...filozofia OVB sa neda pochopit za tyzden ani mesiac ..! firma je uzasna,,len kazdy pracuje za seba a to kazi meno...keby nebola seriozna neposobi 40 rokov na trhu a v 14 krajinach europy
ja som tam mala možnosť pracovať bola som asi na jednom školení potom chceli odo mňa zmluvy aby mi ukázali ako sa robí audit, zmluvy som im nedala, samozrejme. ešte predtým som mala stretnutie s jedným z OVB ktorý mi vysvetľoval ako treba ľudí o.....klamať aby sa nachytali. Pán (ak sa to da tak nazvať, dala by som mu meno skôr klamár) to nazýval háčikmi. Tak nejak teda, pre moje pokojne spanie som si radšej našla lepšiu poctivú brigádu bez toho by som klamala ľuďom. ak sa ma niekto spýta ešte niekedy na danú klamársku spoločnosť tak mu poviem, že je to úplna kravina a nech do toho nejde
Prečo všetkých ovbákov hádzeš do jedného vreca, no natrafila si na zlého finančného poradcu bohužial sú aj taký medzi nami čo nám kazia meno a nezabúdaj že každý ovb je jednotlivec to znamená že pracuje sám pre seba a s firmou ovb len spolupracuje a nieje jej zamestnancom. To je ako s kaderníčkou, zle ťa ostrihá a ty vyhladáš ďalšiu kaderníčku aj napriek tomu že povieš uš sa nikdy nedám ostrihať kaderníčke.
neda mi nereagovat, aj ked ide uz o starsi prispevok..moj priatel robil v ovb a poviem vam, ze nam to skoro rozbilo vztah. bolo to nieco hrozne, asi horsia robota neexistuje. vkuse len otravovat ludi, oslovoval predavacov, casnicky, kazdeho vkuse. je to len chodenie po kavickach a ziskavat vkuse ludi pod seba.stale chodil na skolenia na dva dni, na styri a podobne, kde sa len opijali tito namysleni snobi.velmi sa zmenil, ked bol v spolocnosti tychto ludi, ostal strasne namysleni, sebavedomi, co nikdy predtym nebol.mnohi jeho kolegovia sa kvoli tejto praci rozvadzali.a ja uz som tiez dalej takto nevladala a potom sa s tym rozhodol skoncit a teraz ma super robotu a je vsetko zase dobre, sam ked sa spatne na to pozera, vidi to ako chybu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
jediné, čo ťa tam naučia, je ako klamať a deformovať pravdu tak, aby si "poradil" klientovi to, čo je pre NICH resp. aj pre teba najvýhodnejšie.
nemám rada ľudí, čo žijú z toho, že klamú. fuj.
To s tými pozitívami som myslel , že proste mám pocit , že OVB má najatých pisálkov aby písali neobjektívne a umelo zavádzali a chválili spoločnosť . Ale ako vravím ešte raz v tomto máš 100% pravdu ...
Ale dvaja kamoši tam teraz teda robia, a nesťažujú si, ani na zárobok ani vôbec
@luc.ka má úplnú pravdu o tom, ako to je.
Inak.. nik normálny pre tú "spoločnosť" nepracuje. Divím sa, že štát túto pyramídovú hru ešte nezatrhol.
ked dakto naozaj potrebuje fin.poradcu, najme si niekoho skuseneho, nie upoteneho absolventa strednej skoly z ovb, ktory mu akurat odmelie vopred naucene frazicky v obleku zo stuzkovej
toto je tak dobre na to,ked chcete silou mocou zarobit na rodine a znamych, co mi pride maximalne ubohe
a podotýkam, že to nebolo ovb, ale niečo, o čom na gúgli ani zmienka, nieto ešte OR. a že vlastná stránka? no way... to by ma fakt zaujímalo, akým spôsobom si tá "firma" robí reklamu, keď o nej nikto nikdy nepočul, ale majú strašne veľa svojich klientov (reklamujú sa len cez svojich "poradcov" a ich ovce)
a k tomu obleku... @myschka & @violator ja som sa na pohovore nedozvedela v podstate nič o náplni práce a platových podmienkach, ale zato viem, že vyžadujú, aby som mala podpätky yea...
Reakcia ako vacsiny Slovakov...pocuvaju nazory vacsiny ludi,,tym uspech nepatri ani v zivote nebude.!aach tie diskuzie OVB su take smiesne...najsmutnejsie ze ich vytvaraju ludia ktori vedia o firme ho.... len sused povedal alebo kamaratka povedala tak to bude urcite zle DDDDD
nevychádzam z diskusie, ale z vlastnej skúsenosti.
chlape tam nejde o vzdelanie....je to moznost podnikania kde je zastrasene spickove vzdelanie a clovek ked chce a sustavne sa vzdelava nauci sa,,sam som sa zucastnil pohovoru pred dvomi rokmi,,bol som vahavy ako ty..okoliema odradzalo,no zotrval som a nevymenil by som to za nic na svete....tiez som riesil dilemu ze nic neviem,,ale mam spickoveho veducka ktory mi pomahal hlavne na zaciatku uplne so vsetkym...Okolie ma sklopene usi teraz ked ma sleduju...vacsinou mi radili ludia co boli niekde zamestnani za 500 €...za pokus nic nedas,,a nic nieje lepsie ako si vyskusat na vlastnej kozi...to je moja skusenost..!drzim palce
mam ju podobnu,,som v spolocnosti 2 roky a dosiel som na managera...je to nerealne???nieje to pravda...toto sa podari ludom ktori prejdu prahom a bojuju pre uspech....takisto som pocul milion ludi aka je to zla firma a teraz sa citia ako blbci ked sa mi dari...problem je v tom ze to boli dalsi taki co mali skusenost...no z jeneho pohovoru alebo seminara...filozofia OVB sa neda pochopit za tyzden ani mesiac ..! firma je uzasna,,len kazdy pracuje za seba a to kazi meno...keby nebola seriozna neposobi 40 rokov na trhu a v 14 krajinach europy
vďaka za rozprávku na dobrú noc ty "manager"