Ahojte, už dlhší čas premýšľam, že odídem pracovať do Viedne, a preto by som vás chcela poprosiť, či by ste mi nevedeli odporučiť na začiatok nejakú agentúru, lebo doteraz som sa stretla na internete len s negatívnymi názormi. Máte nejaké skúsenosti alebo
Nepomôžem ti konkrétne, ale ak vieš dobre alebo relatívne dobre po nemecky, tak si hľadaj radšej robotu cez rakúsku agentúru. Lebo slovenské ťa zderú..
Ja som sa snažil si tam nájsť robotu cez rakúske agentúry, ale nezobrali ma, iba toľko k tomu
@1 na začiatok aj chyžnú, alebo niekde v reštaurácii... to by bolo len dočasne, kým by som si nenasporila nejaké peniaze a nezdokonalila jazyk. len vôbec neviem ako začať. všetky ponuky čo som našla boli podvod...
@2 rozmýšľala som na tým, že vycestujem priamo do Rakúska a skúsim to cez ich agentúry, ale na diskusiách som sa dočítala, že aj to niekedy skončí zle, lebo veľa agentúr majú pod palcom slováci... tak neviem, momentálne nemám toľko peňazí, bojím sa to riskovať...
@natalia18 najlepsi sposob pre teba by bol vytelefonovat si zopar terminov a pobalit si veci a ist sa osobne predstavit,ak budes mat kusok stastia tak sa domov vratis po sezone...
ist na blink ako ti radi luthien tiez njeje bohvieco,a na agentury sa vykasli dam ti navod ako si to spravis sama :
google-ams at -to je rakusky urad prace
klikni arbeitsuche-v lavo hore
eJob-Room
schnellsuche
Einstieg eJob-Room
daj hacik na saison stelle a daj weiter..
vyber liste.vyhodi ti okno v ktorom najdes kolonku hotel und Gastronomie,potom si vyberies co vlastne chces robit chyznu,casnicku atd..
proste si tam vsetko nastavis 1 okno kde chces robit
2 okno das ganztags
3 je nepodstatne
4 v aktualitat odporucam 3 wochen a klikni weiter,vyhodi ti vsetky ponuky ktore splnaju tvoje kriteria.Vyber si z nich zopar ktore sa ti budu pacit a zavolaj na vsetky miesta ci by si sa mohla prist predstavit,skus si tie terminy nacasovat tak aby si ich aj postihala.
Pobal tasku,zozen nejakeho sofera a vela stastia....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som sa snažil si tam nájsť robotu cez rakúske agentúry, ale nezobrali ma, iba toľko k tomu
@2 rozmýšľala som na tým, že vycestujem priamo do Rakúska a skúsim to cez ich agentúry, ale na diskusiách som sa dočítala, že aj to niekedy skončí zle, lebo veľa agentúr majú pod palcom slováci... tak neviem, momentálne nemám toľko peňazí, bojím sa to riskovať...
ist na blink ako ti radi luthien tiez njeje bohvieco,a na agentury sa vykasli dam ti navod ako si to spravis sama :
google-ams at -to je rakusky urad prace
klikni arbeitsuche-v lavo hore
eJob-Room
schnellsuche
Einstieg eJob-Room
daj hacik na saison stelle a daj weiter..
vyber liste.vyhodi ti okno v ktorom najdes kolonku hotel und Gastronomie,potom si vyberies co vlastne chces robit chyznu,casnicku atd..
proste si tam vsetko nastavis 1 okno kde chces robit
2 okno das ganztags
3 je nepodstatne
4 v aktualitat odporucam 3 wochen a klikni weiter,vyhodi ti vsetky ponuky ktore splnaju tvoje kriteria.Vyber si z nich zopar ktore sa ti budu pacit a zavolaj na vsetky miesta ci by si sa mohla prist predstavit,skus si tie terminy nacasovat tak aby si ich aj postihala.
Pobal tasku,zozen nejakeho sofera a vela stastia....
» mojerakusko.sk/tag/praca...