To bude zase daaaky ojeb co??? Takyyyych tu uz bolo.... Aj kamaratka sa tak vybrala.... zaplatila agenture, ktora jej naslubovala slusne ubytovanie, celkom dobru pracu (barmaid). Hmmm ked tam prisla, taaak nedostala slubenu pracu. Namiesto toho pracovala v pracovni ked robila sama robotu, ktoru pred nou robili dvaja chlapi. Ubytovanie mala v nejakom dome, ktory vlastnil majitel tej pracovne. Dva mesiace to vydrzala, aj to len koli tomu, ze byvala blizko stryka. Potom mi raz zavolala ci by som jej nevedela nejaku pracu vybavit. Tak som jej nasla nejaku robotu. Ale tak ja som bola au-pair a o zidnej som nevedela... no co by som ale pre ex spoluziacku a ex kolegynu nespravila??? Za tyzden som jej nasla milu rodinku.... sa nastahovala a bola happy. Sice dostavala mensi plat ale byvala v krasnom domceku s fajn rodinkou a ani sa nenarobila. Skoda, ze odisla. Ale planuje sa vratit. Na svk isla len aby si spravila vodicak.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty