-išli by ste pracovat do rakuska za 9/10 euro na hodinu...na štyri mesiace 8/10..hodín denne ...jedná sa o prácu pri stavbe dialnic...tak čo chcelo by sa vám...
alebo sa to ani moc neoplatí???človeka tam zrejme zodrú ako kona!!!A za t
- z toho cítim fyzickú drinu, aj keď plat je veľmi dobrý, ak ti fyzická práca nerobí problém veľký veľmi... a záleží aj od ubytovania, náklady tradičné
takato robota je velmi narocna.O podrobnostiach o faktoroch prace a pracovneho prostredia vo vztahu ku kategorizacii pracovnych cinnosti a o nalezitostiach navrhu na zaradenie pracovnych cinnosti je v NV SR c.357/2006 Z.z.(ak by nieco)
...takato robota je velmi narocna...
pre vas to poviem inak...na stavbach sa casto stretnete s velkymi a castymi expoziciami roznych faktorov ci uz fyzikalnych alebo inych..(najcastejsi je hluk)
prave tato robota sa moze zaradit napriklad podla mojho odhadu do kategorie 3a/
co znamena ze:
vystavenie zamestnancov jednotlivym faktorom prace a prac.prostr. nie je spolahlivo znizene technickymi opatreniami(obcas aj oragnizacnymi a pod.,ale to uz je v praktickej zalezitosti) na uroven stanovenu limitnymi hodnotami na zabezpecenie ochrany zdravia.
ako adekvatu oni vyuzivaju vysku vasho zarobku...ano..pre niekoho je to adekvatne.ja by som do toho nesiel.
cize...ak si clovek ktory vydrzi vela ako kon a vies ake OOPP treba vyuzivat a vedel by sisi ich pripadne vybavit...tak je to pre teba vhodne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale asi ťažko nájdeš niečo kde veľa zarobíš a skoro nič nebudeš robiť.
Ak počítam že by si robil iba 5 dní v týždni, tak za mesiac je to okolo 60 000sk/2000€, za 4 mesiace 240 000sk/8000€ a to je naozaj slušné.
...takato robota je velmi narocna...
pre vas to poviem inak...na stavbach sa casto stretnete s velkymi a castymi expoziciami roznych faktorov ci uz fyzikalnych alebo inych..(najcastejsi je hluk)
prave tato robota sa moze zaradit napriklad podla mojho odhadu do kategorie 3a/
co znamena ze:
vystavenie zamestnancov jednotlivym faktorom prace a prac.prostr. nie je spolahlivo znizene technickymi opatreniami(obcas aj oragnizacnymi a pod.,ale to uz je v praktickej zalezitosti) na uroven stanovenu limitnymi hodnotami na zabezpecenie ochrany zdravia.
ako adekvatu oni vyuzivaju vysku vasho zarobku...ano..pre niekoho je to adekvatne.ja by som do toho nesiel.
cize...ak si clovek ktory vydrzi vela ako kon a vies ake OOPP treba vyuzivat a vedel by sisi ich pripadne vybavit...tak je to pre teba vhodne...