caute caute chcem sa opytat kolko stoji priemerne listok na vlak do prahy? som zo snv tak ...presnu cenu asi vediet nebudete, ale platia aj tie zlavy studenstke do prahy ? ci nie? nevyznaaam sa a chystam sa tam ist a nechcem zbytocne preplatit
zľava na študentský ti platí iba po hranice odporúčam kúpiť po Kúty(alebo iný hraničný priechod) študentský- a odtiaľ celý...aj tak sa dá čo-to ušetriť
ako hovori kushi, najlepsie kupit po kuty studentsky a z kutov do prahy spiatocny cely. vzdy kupuj spiatocny, plati ti mesiac a stoji o dost menej ako keby si kupovala tam a spat zvlast
a daj si pozor ak tam ides na nejaku urcitu hodinu, lebo tieto medzistatne icecka z nemecka do madarska a naopak meskavaju vzdy minimalne hodinu, casto aj o dost viac :/
bus je omnohoooo lepsi, teda ja osobne mam naj skusenost so student agency, platim okolo 20 eur a uplne pohodlna jazda so serialmi a filmami a neviem cim.
Najlepsie je ist cez vikend, pretoze tak si mozes po cesku zaplatit vikendovy listok a od hranic na slovensku zase studentsky. Mna tak vysiel listok z prahy do ke cez zilinu tusim len za cca 22-25€.
@leiladrumnbass kosice-praha, praha-kosice, spiatocny do mesiaca ti plati navrat spat, s ajsikom druha trieda 50 eur.. takze snv to je vlastne to iste.. mozno 45, 40.. urcite aj s ajsikom a neviem akymi vsetkymi zlavami ta jedna cesta nevide pod 20 a nad 30, a tam a spat nie pod 40 a nad 60..
ci uz 42 alebo 48 to neviem
btw. snv ma kolko obyvatelov? 20 tisic? tazke sa prejst na stanicu a spytat sa, alebo si najst na nete ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a daj si pozor ak tam ides na nejaku urcitu hodinu, lebo tieto medzistatne icecka z nemecka do madarska a naopak meskavaju vzdy minimalne hodinu, casto aj o dost viac :/
20 eur
z popradu zhruba desat hod
ci uz 42 alebo 48 to neviem
btw. snv ma kolko obyvatelov? 20 tisic? tazke sa prejst na stanicu a spytat sa, alebo si najst na nete ?