Ja som sa akurát vrátila z Prahy, a pokiaľ ide o metro, tak také že študentské lístky niesú.. Kupovali sme normálne základný lístok, ale na buse alebo električke sme nešli, takže v tomto smere asi neporadím
mas 30, 90 minutovy listok a potom denny, trojdenny, a neviem este aky, takmer po celej prahe na vsetky formy dopravy,(zalezi od zony v ktorej sa pohybujes, tj. vzdialenost od centra) kupis si ho, orazis v zltom terminali, a odvtedy ti plati cas.. mas tam automaty, ktore su v metre, beru iba drobne, niektore neberu ale 50k. neviem ci ti bude platit slovensky ISIC, myslim ze nie, musis studovat v CR a aj tak ti to je nanic lebo tie ceny su rovnake, mozno pri kupe mesacneho alebo trojmesacneho listka je tam nejaka zlava.
Neviem ci si sa pytal len na zlavy na ISIC alebo som sa zbytocne rozpisal, ale hadam to niekomu pomoze, ja som sa trapil sam, pytal sa, nakupil same 30 minutove jak dilino a nestacil som za ten cas ani prestupit, a toboz najst zastavku tramvaje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
» www.dpp.cz/jizdne-na-uzemi...
Neviem ci si sa pytal len na zlavy na ISIC alebo som sa zbytocne rozpisal, ale hadam to niekomu pomoze, ja som sa trapil sam, pytal sa, nakupil same 30 minutove jak dilino a nestacil som za ten cas ani prestupit, a toboz najst zastavku tramvaje...