Chcela by som darovať blízkej osobe ako narodeninový darček nejaký záźitok, keď príde do Prahy napadá vám, kam by sme mohli ísť? Len je dôležité aby to nebolo úplne zadarmo, bolo to na max. 1 deň (alebo nejakú časť dňa) a tá osoba neznáša šport
ľudia mi dosť vraveli, že ten vysielač na žižkove je sklamanie hlavne vďaka polohe...
a áno, viem, že by Praha mala byť plná kultúry a podujatí,, len problém je, že ja sa vôbec nevyznám čo tu teraz v novembri bude
“tá osoba neznáša šport“, tak to ma normálne zabilo, preboha s takým človekom by som sa nemohol ani rozprávať, nie to ešte s ním niekam chodiť po výletoch, to je u mňa prvoradá vec ak sa mám s niekým kamošiť pokiaľ neznáša šport, má smolu nech je to aj žena aj chalan
žižkov je super, tam nie je zážitok len ten výhľad ale aj interiér (možno ako pre koho) a okolie je podľa mňa najkrajšia časť prahy ešte divadlo na karlíne skús pozrieť okrem vyššie spomínaných.. a oplatí sa aj Petřín s bludiskom, možno Hrad (neviem osobne, je to drahé ale ako darček pekné , možno Vyšehrad ak sa vám páčia kostoly, dá sa ísť na vežu kde je orloj.. a kopec ďalších múzeí a galérií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a áno, viem, že by Praha mala byť plná kultúry a podujatí,, len problém je, že ja sa vôbec nevyznám čo tu teraz v novembri bude
galéria Tančící dum
predstavenie v Žižkovskom divadle
koncert v Klementínu alebo v Obecním domě
koncert v Španielskej sangoge alebo v divadle Gong