Chcela by som sa opýtať ako prebieha? Je nejaký čas na písomnú prípravu? Budem rozprávať sama o danej téme alebo mi budú kladené otázky, Koľko minút trvá odpoved?
To je nic ..to budu tam ako komisia len ucitelia z vasej skoly+ jeden externy..zalezi na vasej skole ake skusky stanovila ci budete pisat alebo hovorit alebo aj to aj to..my budeme na pc robit a dalej ani sam neviem
ja mam teraz v utorok prednasku tkz. SOC-ky .... budu tam 2 ucitelia z nasej skoly + jeden z inej....to sa vola komisia...ja naprikald pojdem tam...poviem si svoje...oni sa ma opytaju nejake chujovinky.......a u mna to bude trvat okolo 30 minut....totiz na rade som o 9.00 a koncim 9.30...
my máme od stredy do piatku Gastrofestival..tak mi nič nevravte..tri dni prevádzkovať egyptskú reštauráciu v tom štýle a prilákať čo najviac ľudí aby sme mali zisk a tak zmaturovali..prídite prosím
U nás bude prebiehať, že ráno prídeme, dajú nám spraviť to, v čom sme najlepší smiley disappointed:teda zapojiť skrine, v ktorých budeme robiť stýkačovýé kombinácie) a vraj na druhý deň je obhajoba. No len to slovo nenávidím a volám to radšej jednoduchým súvetím: ústne povedať, čo si vlastne spravil.
nie kazda skola to ma UPLNE ROVNAKO.to vam vyucujuci nepovedali ako to bude?
prides,akurat jeden pred tebou zacne odpovedat,ked si vytiahnes temu,a mas 20 minut na prirpavu.Povies a potom ak malo povies,alebo ta aj prerusia a budu sa pytat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
U nás bude prebiehať, že ráno prídeme, dajú nám spraviť to, v čom sme najlepší smiley disappointed:teda zapojiť skrine, v ktorých budeme robiť stýkačovýé kombinácie) a vraj na druhý deň je obhajoba. No len to slovo nenávidím a volám to radšej jednoduchým súvetím: ústne povedať, čo si vlastne spravil.
prides,akurat jeden pred tebou zacne odpovedat,ked si vytiahnes temu,a mas 20 minut na prirpavu.Povies a potom ak malo povies,alebo ta aj prerusia a budu sa pytat.