Keď Ťa pochytila chuť začať písať knihu, tak by si ju mala buď napísať Ty sama, alebo si už mala mať niekoho vybraného, nie hľadať tu, cudzieho človeka.
to neni dobrý nápad.Myslím že určite by ste nemali s dotyčním človekom rovnaký štýl písania.A keby ste si to aj dohodli, to nejde.Každý má osobitý štýl písania..nieto píše s priamou rečou, niekto ju dáva na minimum.A takto to môžeš brať s vééélmi vela stránok.Takže toto neni dobrý nápad.Ak sú knihy ktoré majú 2 autorov je to to že sa poznajú velmi dobre a majú rovnaký štýl písania a majú vopred zadané čo a ako bude.A to cez emaily nejde.
@lilushka19 mám celý zápisník, ale je to asi 100 A6 strán (cca 24 A4), prepisovať sa mi to nechce, zvlášť keď popritom budem nútený tie trapošiny čítať
Ja som tiež písala...mám už tak cca 700 strán A5-iek..ale potom som prežila čosi, čo zmenilo môj život od základov a prestala som ale chcela by som sa k tomu vrátiť...no a čo sa týka tej pomoci..tak som ,spoluautorkou" zatiaľ 3 kníh..čo pomahám kamošom a kamoškám písať...funguje to skôr tak že upravujem cudzie nápady, resp. pozmieňam ich tak, aby boli pútavejšie a ak ti ide o seriozne písanie rada pmôžem bez problémov
niektoré komenty ma fakt sklamali, aspon vidno ako niektorí Slováci sú nekultúrne nacionalistické prasatá, ktoré navyše volia tých čo najviac rozkrádajú štát ! a potom ako starí nadávajú na nekultúrnu a neslušnú mládež a čím to asi bude !???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Celkom fajn to vyšlo, na môj vek.
Ale bola to strata času Teraz sa hanbím to čítať sám, nie ešte aby to čítal niekto iný
A o čom si písal?Respektíve aký žáner?
príklad - používam ich ako baliaci papier.
ale aspoň som ovládal gramatiku.
mám rozpísaných 6 kníh, jednu som zrovna včera dokončil na želanie mojej riaditeľky takže máš moju absolútnu podporu !! a odpíš mi !