Právnická fakulta UK Bratislava - kde môžem zohnať otázky alebo testy z ktorých sa môžem učiť?
Ahojte, som piatačka na gympli a chcela by som ísť študovať na právnickú fakultu UK. Bola by som rada, keby ste mi vedeli pomôcť kde by som si mohla zohnať potrebné testy alebo otázky, prípadne niečo čo by mi pomohlo zložiť príjmačky. Prosím, píšte k veci
@sally323 sorry, zobud sa ... na tu skolu su dopredu vyberaní ludia, ktorí sa neskor stanu čelnými predstavitelmi tohto zkurveneho statu ... cize ty asi tazko
som hrdá, že mám toľko privilegovaných kamarátov, ktorí sa tam dostali a doštudovali normálne, na základe prijímačiek a svojich vedomostí. kriste, ty choď už sockovať na nejaký iný portál
no neviem, kto z nas dvoch by sa tu mal zobudiť ...urcite sa tam moji 4 priatelia, dostali len kvoli tomu, ze maju vopred dané posolstvo, v budúcnosti riadiť tento štát ty kde zijes?
@Sally323 v podstate @4 nema pravdu,to nie je JEDINE, tej vyrokovej logiky bolo o malu stipku viac(no dane priklady boli pomerne jednoduche a co som pocula,tak v kazdom teste ako cez kopirak,len napr.tam hodili inu farbu), no dalsia(takmer) polovica bol test zo spolocenskych vied, dejepis-zakladne knihy z gympla prestudovat,no zameriavaju sa na drobnosti.
Taktiez noska-nielen filozofia ale aj pravo,ekonomia,..
Ja som mala napr.otazku,co je to komasacia,ci na ake dlhe obdobie sa voli do sudnej rady,alebo akysi drobny chytak o ustave. Dejepisne otazky boli vsak tazsie(aspon v mojom teste),ako tie z filozofie a spol.
Posli mi TSkou mail,ak chces,poslem materialy,z ktorych som sa tento rok ucila,vydarilo sa,tak hadam nie su k zahodeniu.
Inak,nieco malo bolo aj za vysvedcka,takze nezabudnut ich potom dodat(polrocne nie vypis ale vyziadat priamo vysvedcko,inak sa neuzna),bolo za to malo bodov,no i par moze robit slusny rozdiel v poradi.
To vsetko,samozrejme,platilo na poslednych prijimackach,moze sa co-to i pomenit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
som hrdá, že mám toľko privilegovaných kamarátov, ktorí sa tam dostali a doštudovali normálne, na základe prijímačiek a svojich vedomostí. kriste, ty choď už sockovať na nejaký iný portál
no neviem, kto z nas dvoch by sa tu mal zobudiť ...urcite sa tam moji 4 priatelia, dostali len kvoli tomu, ze maju vopred dané posolstvo, v budúcnosti riadiť tento štát ty kde zijes?
» www.priklady.eu/sk/Riesene-prik...
Taktiez noska-nielen filozofia ale aj pravo,ekonomia,..
Ja som mala napr.otazku,co je to komasacia,ci na ake dlhe obdobie sa voli do sudnej rady,alebo akysi drobny chytak o ustave. Dejepisne otazky boli vsak tazsie(aspon v mojom teste),ako tie z filozofie a spol.
Posli mi TSkou mail,ak chces,poslem materialy,z ktorych som sa tento rok ucila,vydarilo sa,tak hadam nie su k zahodeniu.
Inak,nieco malo bolo aj za vysvedcka,takze nezabudnut ich potom dodat(polrocne nie vypis ale vyziadat priamo vysvedcko,inak sa neuzna),bolo za to malo bodov,no i par moze robit slusny rozdiel v poradi.
To vsetko,samozrejme,platilo na poslednych prijimackach,moze sa co-to i pomenit