ahojte birdzaci, hlave ty mladsi, nakolko som pred 3ma rokmi sam zakladal stranku [icu.security-portal.cz ktora ta dnes uz prekopne na zodpovedne.sk] venovanu boju proti kyberkriminalite v CR a SR a trosku som sa zaoberal aj problematikou "uchylov" na int
no dokukal som to cele ... myslim ze policajti by mali vystupovat pod falosnymi nickmi a odchytavat takychto ludi, no a dnesne nast rocne baby by mohli kusok zmudriet a nerobit hluposti a vsetko by bolo OK ale btw takeho cloveka by som si rad pockal a zobral spravodlivost do vlastnych ruk
niekedy davno ked som mal iny net a bol tam jeden chat sa dali pozerat ip userov a podla ip kamaratov a znamych som vedel zistit kde byva nietko kto mal podobnu ip ako oni sa ma ludia preto bali ze nepovedali adresu ani nic a ja som vedel barak bola to sranda... sa divim ze stym nikto nic nerobi/l...
ale tak ludkovia zoberme si to takto ked je ta baba , vecsinou su to baby , taka sprosta , ze chce nejakeho typka vidiet na webke je to jej problem ci ju potom bude chcheit zabit , alebo cokolvek jej urobit ...normalne baby s rozumomtoto nerobia , ale treba ocenit snahu autorov stranok ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Imho je to o ludskej hluposti. Ked je clovek s prepacenim blb, tak mu ani ta stranka nepomoze.