Inač nevedela som sa rozhodnúť, pretože cop fakt nenosím a keď náhodou mám v lete vrkoč, tak si už nepamätám, ale zároveň už mám aj tak tak dlhé vlasy, že mi možno aj ostanú vzadu, takže neviem, lebo som to teraz skúšala a ostali mi vzadu. Ale ony mi stále lezú dopredu, len neviem kade, lebo väčšinou mám predsalen rozpustené a cestičku mám viac vľavo, takže vpravo mám viac vlasov, tak neviem, čo urobia.
@9 ááále vieš, len tak sedím a hladkám si cop prehodený cez pleco...a som si všimol, že väčšinou ho mávam napravo, aj keď si viažem šnúrky, tak sa tam prekotí...a mne by to nedalo spať, keby som nevedel, ako sú na tom ostatní...
ale nie...hlavný dôvod je, aby som neprepadol na konci roka zo zakladania ankiet a diskusií
po dlhej dobe je tu anketa ktora sa mi paci ...a cop nenosim jedine ked sa mi nechce cesat, si vlasy nacpem do takeho drdolu ci co to je... a ten sa moc nehybe no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Anketa pre dlhovlasých, v ktorej je možnosť „som krátkovlasý“ a o tom, že keď máš cop a možnosť „nenosím cop“.
Ja z teba skapem.
@krutafunebracka nechcem diskriminovať
ale nie...hlavný dôvod je, aby som neprepadol na konci roka zo zakladania ankiet a diskusií
Ty kokos, ja neviem, prečo ma to zase napadlo. Škoda, že nemáme kura.