ja som chcela SP alebo L a skoncila som na S3-ke.. kamaratka ma SP (obe sme si kupili mobily v rovnakej dobe) a jej uz sa aj zasekava niekedy, raz jej padol a uz je obity a ja sa na s3-ku nemozem stazovat.. na tvojom mieste by som este dosetrila a kupila asi samsung.
@neutralnothing no len mne musí po viacerých stránkach vyhovovať a samsung je oblý a prílíš prečačkaný tým všetkým čo má a v čom je lepší, ja by som ho mohla ale nechcem ho telefon si predstavujem asi takto vzhladom a preto by som šáhla pre xperiu ...
Len hovorím že tento asi ešte nie je v predaji..
Kmarátka SII má ale čo ja viem to je moc načo mi to aj bude... však telefon len na tie základné veci vieš načo zbytočne vyhadzovať peniaze za to..
@NeverendingSmile ja som mala xperiu x10 a po roku zacala sekat.. vymenila som ju pred mesiacom prave za s3, lebo uz sa s nou nedalo ani volat, chudatko nic nezvladala.. sony ide celkovo dolu vodou
Xperia C ťažko, kedže je exkluzívne len pre jedného čínskeho operátora a sem sa nedostane..na ňu zabudni
Z tohoto ber bezpodmienečne určite Xperiu L! Oveľa lepšie parametre ako J...J je totálna sračka, naozaj mi ver. A Presigiu by so veľmi neveril, nepôsobí na mňa tá značka dôveryhodne.. @neutralnothing Xperia x10 je niekoľkoročný model ešte za doby dnes už neexistujúceho Sony Ericssonu..to nemôžeš porovnávať s aktuálnymi modelmi. Ja som názoru, že Sony posledný rok dosť napreduje.
@maneater toto je zlý sen ..... som bola za sony xperiu J nadšená všetko až kým som nezaložila forum a reakcie ma uplne odradili šrot.... potom som bola za xperiu L čo stále som, len som čítala aj videla video kde povedali že batéria mohla byť aj silnejšia, viac ľudí to tvrdí a baterka je niečo čo ja fakt neznášam ked sa vybije od rána do večera :3 slušný foták, baterka, procesor, vzhlad, vrzganie krytu, cena nato si potrpím :3 fuck...
@drobec186 Tak áno, tá baterka nie je nič prevratné, mohla byť silnejšia, ale teraz asi je problém kúpiť nejaký smartphone v tejto cenovej kategórii čo by bol na tom lepšie Je to na tebe, ale sony fakt posledný rok napreduje, byť tebou ho uprednostním pred prestigio
@maneater akurát dnes reklamovali Xperiu M ako novú v ponuke u mojho operátora :333 ... je o niečo drahšia ale zase tie špecifikácie sú lepšie, ale tak dočkám čo príde do novembra a potom dačo kupujem jednoznačne ale tá L ko nemusí byť zlá voľba viac menej som za nu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len hovorím že tento asi ešte nie je v predaji..
Kmarátka SII má ale čo ja viem to je moc načo mi to aj bude... však telefon len na tie základné veci vieš načo zbytočne vyhadzovať peniaze za to..
» www.alza.sk/sony-xperia-m-c...
ci toto je iny?
www.alza.sk/sony-xperia-m-c1905-black-d460090.htm
Z tohoto ber bezpodmienečne určite Xperiu L! Oveľa lepšie parametre ako J...J je totálna sračka, naozaj mi ver. A Presigiu by so veľmi neveril, nepôsobí na mňa tá značka dôveryhodne..
@neutralnothing Xperia x10 je niekoľkoročný model ešte za doby dnes už neexistujúceho Sony Ericssonu..to nemôžeš porovnávať s aktuálnymi modelmi. Ja som názoru, že Sony posledný rok dosť napreduje.