Niekde som čítal že samovrahovia ktorý sa chcú zabiť by mali. Vystrielať aspom polovicu osady čierných parazitov a potom sa zabiť ak by to takto vyriešil každý samovrah mali by sme sa lepšie ?
Samovrahovia nechcu zabijat ostatnych ale seba takze tento tvoj plan je dost odveci. chapes posledne co by chceli ublizit niekomu inemu, ked si myslia ze su zdrojom zla tohto sveta a jemu bude lepsie bez nich...toto je inac taka uvaha od teba. Proste ak si chapavy tak vies je to blbost, ak nie si, tak skoda vysvetlovat ale asi si nejaky nenavistny voci ciganom alebo jasny trol. Neviem sa rozhodnut. Aky mas zo seba vdaka tomuto foru pocit prezrad mi ale inak mi zlepsilo naladu @2 aj ked je to morbidne a skarede a neviemake
prosím, prosím, každý takýto samovrah nech príde do MT, tu je tých ,,čiernych parazitov,, kurevsky veľa, ale fakt, že kurevsky veľa, už mám pocit, že ich je tu viac ako bielych :/
Alebo čo tak nabehnúť počas vyučovania do ktorejkoľvek základnej školy na Slovensku a vyhodiť ju do vzduchu? Veď je plná potenciálnych zlodejov, podvodníkov, násilníkov, vandalov, politikov, sociek a deviantov. Pozdáva sa vám to?
@narazuvzdornaa O_o nie. Narážala som na iné fórum kde tu ľudia nazývali samovrahov sebcami. Priamo k vystrielaniu rómov som sa ani nevyjadrila lebo je to taká hlúposť že škoda na to vôbec reagovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ako sakra môže niekto chcieť smrť toľkých ľudí, keď ich ani nepozná a nevie NIČ o ich živote?
O čo si ty viac človekom, než ostatní?
For fuck's sake, ľudia..
pokiaľ to teda nie sú samovražední atentátnici
a predstav si, že by bol samovrahom obyvateľ tej osady. to by mal nabehnúť niekde d petržalky, alebo čo?