Ahojte. Potrebujem radu. Ako je to s platenim privatu? Pretoze ja som asi urobila hlupost. Poslala som peniaze ako zalohu - bez toho by ma totiz neubytovali. Ze potrebuju istotu ze im tam nastupime. Lenze teraz sa bojim. Prakticky nic o tych ludoch neviem
nemám skúsenosť s privátmi, ale viem, že bankám to niekedy trvá dlhšie (hlavne, keď sú to, ako píšeš, rôzne banky), počkaj tak do utorka a až potom môžeš začať stresovať
skúsenosť s tým nemám, ale rozhodne by som neposielala peniaze prv, ako by som sa s dotyčným osobne stretla... na druhej strane, ak si posielala vo štvrtok, je celkom reálne, že tie peniaze prídu na účet až v pondelok. takže nadávaj si až v utorok ráno.
a ešte otázka. ty si ten byt nevidela preto, že si sa sama uspokojila s fotkami, alebo si prejavila záujem o návštevu, ale domáci ti tú návštevu neumožnili?
@luc.ka - nedalo sa nam teraz prist, tak sme sa spytali, ci by sa dalo az v septembri a oni na to ze to uz je neskoro lebo maju inych zaujemcov ze treba poslat zalohu
vykaslala by som sa na taku ponuku ... nemozem predsa kupit macku vo vreci ... to, ako to vyzera na fotke neznamena, ze to dobre vyzera aj v realite ... ja som tiez chcela ist na privat ked budem na vysokej, ale nemam si ho ako zohnat, na slepo neco brat nebudem, tak idem na internat ...
ber to aj tak, ze je vikend, mozno rpeto sa ti neozvali ... aj taki su ludia
tak v prvom rade je hlúpe, že ste si sami neprišli pozrieť, keď ste mali možnosť, na také vážne veci si treba nájsť čas, na druhej strane platí druhá polka @4. ešte nestresuj a počkaj do toho pondelka.
pokial si to posielala z banky do banky tak to fakt nemuselo prist .... ale ak tonepride do pondelka fakt si urobila hlupost ja by som nezaplatila len tak... kludne takto mohli odrbat dalsich 10 ludi..no uvidis..
fuuuu to si asi neurobila 3x najlepsie...ale no este je sanca,ze to bude nakoniec fajn....
ja som to riesila takto- 1.nasla som si podla vlastnych podmienok vhodnu ponuka , 2.dohodla som si prehliadku bytu, 3. majitelka suhlasila s mojimi podmienkami (vlastna izba, moznost tam mat psa a bla bla) a ja s jej, 4.poslala mi dopredu zmluvu, 5.stretli sme sa, presla som si este raz zmluvu, podpisali sme to a zaplatila som jej za prvy mesiac, 6. ako je v zmluve uvedene, od 1.9. si mozem prevziat kluce od bytu a nastahovat sa.......
Treba davat pozor na podvodnikov a urcite sa ist pozriet na byt, nie je byt ako byt.........
my sme to robili tak, že sme samozrejme podpísali zmluvu a 1. októbra, keď sme sa nasťahovali sme mu to zaplatili. bez zmlluvy by som nikomu nič nedala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ber to aj tak, ze je vikend, mozno rpeto sa ti neozvali ... aj taki su ludia
tak v prvom rade je hlúpe, že ste si sami neprišli pozrieť, keď ste mali možnosť, na také vážne veci si treba nájsť čas, na druhej strane platí druhá polka @4. ešte nestresuj a počkaj do toho pondelka.
ja som to riesila takto- 1.nasla som si podla vlastnych podmienok vhodnu ponuka , 2.dohodla som si prehliadku bytu, 3. majitelka suhlasila s mojimi podmienkami (vlastna izba, moznost tam mat psa a bla bla) a ja s jej, 4.poslala mi dopredu zmluvu, 5.stretli sme sa, presla som si este raz zmluvu, podpisali sme to a zaplatila som jej za prvy mesiac, 6. ako je v zmluve uvedene, od 1.9. si mozem prevziat kluce od bytu a nastahovat sa.......
Treba davat pozor na podvodnikov a urcite sa ist pozriet na byt, nie je byt ako byt.........