Ahojte, chcem sa vás spýtať, keď preberáte objednávku a napr poštový kuriér vám ju doručí, povedzme, že knihu, otvoríte ten balík pred ním? Aby ste si boli na istom, že je to presne tá kniha, ktorú ste si objednali, lebo sa mi minule stalo, že mi doručili
Väčšina kuriérov (čo mám skúsenosti ja) si zásadne najprv nechá zaplatiť, potom ti rýchlo vydajú (vyhodia z auta) balík a čo najrýchlejšie zdrhnú, aby si ich náhodou nestihla ešte zastaviť.
@nickyhoneybee keď ich vidíš čakať s príjmovým dokladom, nastavenou rukou a balík schovaný za nimi, dá sa domyslieť, čo by ti na takú požiadavku povedali. Ich nezaujíma, či tam máš to, čo si chcela. Oni potrebujú čím skôr všetko rozvoziť a vypadnúť.
@nickyhoneybee ako už bolo povedané, kuriér s tým nemá nič spoločné a aj keby si v balíku miesto bebekexov mala atómovú bombu tak to nie je jeho problém. na faktúre s balíkom je napísaný tovar, pokiaľ nesedí s tým čo bol v balíku, máš podať reklamáciu u firmy kde si si tovar objednávala.
Jednu užitočnú radu by som vám dala z vlastnej skúsenosti. Kurier je len dopravca a nemá nič spoločné s firmou, ktorá vám niečo posiela. čiže ak ste si objednali televizor a v baliku je kus plechu kurier s tým nemá nič. on len dopravil balík. Nezrovnalosť musíte riešiť s firmou, u krorej ste si tovar objednali.
Balík však pred kurierom otvoriť treba, aj keď on je nervózny...to vás nemusí zaujímať. Stalo sa totiž mojmu známenu že kurier rozbil cestou televízor (možno sa mu zrutili balíky v aute keď brzdil). Keď reklamovala poškodený televízor u firmy, poslali jej nahravku z videokamery, že firma zabalila televízor nepoškodený. Naschvál si to kamerujú.
Kurier je na takéto nehody poistený, ale vy už s ním nevyhádate to poškodenie neskôr, pretože krabica z vonku nemusí byť poškodená.
čiže pri drahých a krehkých veciach pozor na toto!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
To ma to iste ako keby ti niekto posle balik klasickou slov.postou. Postarovi je tiez jedno co v tom baliku je, on ti hio ma len vydat
Balík však pred kurierom otvoriť treba, aj keď on je nervózny...to vás nemusí zaujímať. Stalo sa totiž mojmu známenu že kurier rozbil cestou televízor (možno sa mu zrutili balíky v aute keď brzdil). Keď reklamovala poškodený televízor u firmy, poslali jej nahravku z videokamery, že firma zabalila televízor nepoškodený. Naschvál si to kamerujú.
Kurier je na takéto nehody poistený, ale vy už s ním nevyhádate to poškodenie neskôr, pretože krabica z vonku nemusí byť poškodená.
čiže pri drahých a krehkých veciach pozor na toto!!!!!!!