Ahojte, už ste boli v takej situácií, že ste museli ísť do mínusu? Poprípade stáva sa vám to často? Ak áno, ako to riešite? Ste s tým v pohode? Poviete si, veď keď príde výplata, tak som naspäť v hre bez mínusu na účte?
Nie. Naschval to nemam ani povolene na ucte. Akoze viem si dost predstavit situacie, v ktorych by to bol dobry napad, ale poznam sa a radsej si to proste zariadim tak, aby som sa nespoliehala na to ze mozem ist do minusu. radsej mam na inych uctoch rezervy ked sa nieco poserie. Ale sak je to dost normalna vec, ked trebars potrebujes preklenut par dni ked ti ma prst vyplata alebo co ja viem. preco sa pytas?
mal som kedysi debet, dva meisace po sebe som isiel do minusu, celkom 0,60 € a banka mi zablokovala kvoili tomu ucet. odvtedy nemam v žiadnej banke ucet
Skoro každý mesiac a mfp pockaju kym príde výplata. Raz sa mi stalo že mi teta volala 7. Že som v minule že kedy to zaplatim a ja že 10 mi príde výplata a ona že a to nemozete skôr to vám nemôže niekto zaplatit? A ja že neviem kto vám plati ucty ale ja nejebavam za prachy
Stane sa kedže nedržím veľa peňazí na účte.
Minule mi stiahlo 2x platbu a tadáá, minus bol na svete. Nezrucujem sa z toho kedže viem, že to tam viem vrátiť...
@ssnehulienka Pýtam sa, lebo pár krát som šiel do mínusu a to som ešte nemal povolené prečerpanie a nič sa nestalo (bolo to len na pár dní, pokým neprišla výplata). Najčastejšie sa mi to stalo, keď bol nejaký terminál offline a ja som napríklad reálne už nemal mať peniaze na účte, ale v systéme stále boli, takže za zostatok 30e som ešte natankoval a o pár dní blink sms, že vzniklo nepovolené prečerpanie v hodnote 30e .
A dnes mi prišiel e-mail, že mi bude dovolené prečerpanie do 500e. Tak som sa len tak chcel spýtať, že ako to máte vy, ostatní.
@marjy77 no vidíš... a predsa sa to dá... 20% ide priamo od môjho "zamestnávateľa" na moje bývanie, 20% priamo na leasing auta, 40% na priateľov účet a 20% si beriem cash zálohu a tá ide na pravidelné mesačné investície do Au...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Minule mi stiahlo 2x platbu a tadáá, minus bol na svete. Nezrucujem sa z toho kedže viem, že to tam viem vrátiť...
A dnes mi prišiel e-mail, že mi bude dovolené prečerpanie do 500e. Tak som sa len tak chcel spýtať, že ako to máte vy, ostatní.