Táto otázka trápi všetkých, že? Napíšte tu svoju otázku ktora vas trapi už od nevidna. Moja otázka znie: Prečo sa správaju niektorý ľudia tak uboho ,keď sami vedia že sa iba strapňujú?
Presne! Ja mam bohužiaľ takých spolušiakov. Moja otázka je že Prečo niektorý ľudia nevedia pochopiť že sa bez fantázie neda žiť? (nevedia to pochopiť najmä dospely!
Preco nikomu neverim? Preco sa citim zdeptano? Preco mi je zle? Preco ma boli brucho? Preco som to dosrala? Preco niesom sebec a moc mi zalezi na stasti inych a nie na mojom?....
@ssnehulienka povedz mi že ty si sa nikdy nepoplietla v písani. A ak to niekomu vadi tak mi prepačte ale som na mobile a tu sa mi ťažko píše a tvrdky su proste tvrdky, tie patria
@biankas a kto nam odpovie ? naco tu mam pisat otazky, na ktore mi nik neodpovie ? nepotrebujem mat nejaky pocit spolupatricnosti, ze aha viac ludi trapia iste otazky, ja to viem, ze hej. zbytocnost toto
@n0win0u a to je v tom že nikto tu neodpovie pretoze sa mas pytat a nie odpovedať ale nikomu nebráni odpovedať na dane otázky a ako tak kukam tak ti asi adminka odpovedala na otazku nie? ty mi odpovedz prečo 5+5 je 10 a nie 11 je to jednoducha otazka ako tvoja kto nam odpovie ( ak chapeš ako to myslim )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
sice jasne, prepac...
PRECO ?
PREČO som v 11 nedostala list z Rokfortu??????????????????????????
PREČO nie som rozprávková postava????????????????????????????????????
PREČO musím za každou otázkou písať tak veľa otáznikov????????????
Správne odpovede zasielajte na adresu radiojerevan@hotmail.com
Ďakujeme.
preco mi zmenili zivot?
preco to MEG ukoncila?
preco nevyzeram starsie?
1. Lebo si sa pri stvorení postavila do zlého radu
2.Lebo sova stratila tvoj list.
3. Si ale bez zázračných schopností
4. Lebo sa ti na konci vety trasie prst.
Preco Vlk nikdy niechytil Zajaca?
Ako zistim ze mys v kozi potkana nie je potkan?