S priateľkou sme spolu rok a štyti mesiace...Všetko je medzi nami v pohode, navzájom si dôverujeme..Klape nám to po každej stránke..Všetko si hovoríme..Nemá ani kamarátov s ktorými by chodila po vonku ani so žiadnymi nepíše..Nikdy by mi ani nenapadlo,že b
@demonicbass ... nie ja jej nezakazujem...akoze chodii po obchodoch na naakupy a taak aale nechodii po krcmaach a baroch lebo proste nie je takyy tip cloveka...nemaa rada diskoteky,nepije,nefajcii..je proste jedinecnaa..dnes nie je takych bab vela..co mi imponuje a preto si ju,tak vazim...
@luthien ...ja si to nechcem pokazit nikdy nechcem o nu priist...veriim jej ale niekedy mi behajuu po rozume myslienky,ktoree by asi nemali a neviem preco ...
To ze nikam inam a s nikym inym nechodi von podla mna samo o sebe nie je az tak v poriadku... Preco?
Ale skusim nepolemizovat.
Tak moze to byt 1. v Tebe, ako prirodzena zakorenena ziarlivost - na tom by ebolo nic zle. Ved ked niekoho milujem, samozrejme, ze sa zaroven aj trocha obavam takych veci, ako by mohol byt rozchod, ci davam tomu druhemu dostatok lasky atp.., ci si medzicasom nevyhliadol nieco //novsie a vzrusujucejsie//.. Samozrejme, ziarlivost nesmie uskocit prilis vysoko, to potom zacina byt naozaj na liecenie.
Za dalsie to moze byt instinkt. To by bolo horsie, pretoze istinkt je narozdiel od zakorenenej a prirodzenej ziarlivosti vacsinou pravdivy.
@ovechkinfan to už musíš zistit ty sám...možno si typ človeka, ktorý nedokáže na 100% niekomu dôverovať. Ja tiež vo vzťahu nedôverujem na 100% ...proste som už taká...mám pochybnosti
ked zenska nechodi von, ani na disko, ani nikde, ani nema poriadne kamaratov, tak sa musi nejako ventilovat ! a velmi pochybujem, ze to dokaze na 100% s tebou, kazdy vo vztahu potrebuje priestor.. toz ale ak to je tak ako pises, tak sa jej drz, ak ti taka zenska vyhovuje
@ovechkinfan Ty sa jej len snažíš veríť! ale nakoľko ju asi veľmi ľúbiš, logicky sa bojíš, že ju stratíš. Nemusí to byť teda nedôvera ale strach z toho, že ťa opustí. Tiež by bolo dobré vedieť, ako sa k tebe stavia ona, lebo ten strach môže prameniť aj z tvojho podozrenia, že ťa neľúbi toľko, ako ty ju.
@ovechkinfan ďakujem len v žiadnom prípade toto nerozoberaj s ňou, lebo to nemusí dobre dopadnúť... a skús na to nemyslieť proste, nezaoberaj sa týmito myšlienkami
na svete neexistuje žiadny človek ktorému by si mohol dôverovať úplne na sto percent, už som to sem určite raz písala, že každý máme v sebe také nejaké to skryté malé slizké blaaargh, ktoré ti bude neustále našepkávať ,,lenže čo ak..." otázne je, či to blaaaargh budeš počúvať alebo nie...
a prosím ťa, nech tvoja slečna chodí medzi ľudí, omg! v prípade že aspoň nehrá počítačové hry, tak mám pocit, že len sedí v prázdnej izbe bez nábytku a čumí na holú panelovú stenu každú sekundu, keď nie je s tebou
@nowinou Takéto podrývačské, stopercentné reči od ľudí, ktorí nepoznali pravú podstatu ani okolnosti vzťahu ma vždy štvali. Zaváňajú závisťou, zlomyseľnosťou a neprajnosť.
akékoľvek divné správanie u nej vôbec nie je na počudovanie.akože ,pozerať sa rok a štyri mesiace v tomto veku na jeden fejs musí byť sila.predpokládam, že to nevyžaduješ od nej ty, ale občas pohľad na iných ľudí by jej len prospel.a k tvojim pochybnostiam vysvetlenie nemám..
@ovechkinfan jasne to chapem, takych "ozajstnych" kamosov mam aj ja
Ale hovoris, ze jej verit mozes, ste spolu uz dlho a doteraz ti neublizila, nie? Nie vsetci ludia su rovnaki, musis rozlisovat medzi "kamosmi" a holkou, ktora ta skutocne lubi
Ked to mas v povahe, tak to tak skoro zmenit nepojde, ale sam skusaj, mysli na nu len v dobrom a hlavne jej nehovor to, ze jej neveris
@pubertslatinocelny hej, možno to malo byť ironické (podľa tých smajlov, i keď jeho koment @27 to vyvracia) A neviem, či práve takáto irónia tuto chalaniskovi pomôže. Každopádne som svojim komentom chcel len ukázať aký mám pohľad na takéto "kamarátske" reči, Keď sú myslené vážne.
@ovechkinfan : ale veď potom je to ešte divnejšie, prečo si jediný jej okruh kamarátov iba ty? ste spolu tri dni v týždni, a čo robí zvyšné štyri, keď tvrdíš že nemá kamarátov ani si so žiadnymi nepíše?
@nihili ...cez den je v skole a poobede na intraku na izbe s dvoma kamaratkami jej spolubyvajucimi...je v cudzom meste nikoho tam nepoznaa a ani to nepotrebuje co hovorila ona a nie ja...teraz ma poslednyy rok a uz sa tam nikdy neplaanuje vraatit lebo to tam nemaa moc rada a ani tam nemaa rada okolitych ludiii...
@stage podla mna @27 je tiez recesia, takze to nic nevyvracia. jasne, ze tato ironia chalaniskovi nepomoze, ale ak je to tak ako pise, tak myslim, ze tu na fore mu beztak nik nepomoze - ak nema najmensi dovod podozrievat frajerku z dacoho, a napriek tomu to robi, tak bud - ak to nie je prilis vyrazne - sa s tym musi naucit zit a proste prezit to, ze "niekedy" - ako sam pise - ma take myslienky. ak je to vazne, tak nech vyhlada odbornu pomoc. ak je to vsak relativne v norme, myslim, ze taka ironia neublizi. ked si predstavim, ze by som napisal forum o tom, ze sice viem, ze je to debilina, ale bojim sa, ze ked si kupim skrecka, tak mi v noci vylezie na tvar a zadusi ma v spanku a niekto by mi napisal "no ja som pocul, ze najma dzungarske to zvyknu robit v jednom pripade z desiatich", tak by to moje obavy, predpokladam, nezhorsilo.
@51 trtek, ved ja tiez ked mam skrecka, vzdy len dzungara! posledny ma ale nasral riadne, ale aj tak asi v piatok idem s betuskou kupit si dalsieho. siel by som si aj sam, ale chcela by ist so mnou, tak preco nie
len davaj pozor, lebo ked sa dievca rozbehne - zury, kamaratky, kamarati, diskoteky - a bude to chciet vsetko dohnat, cas jej na teba uz zostavat nebude
@48 v @189 budes opisovat ako si bol kupovat dzungara a ja to budem so slzami v ociach sledovat, lebo si spomeniem, ako som kupovala dzungara ja hniskovi.
@44 nevyliezol, to bol cisty vymyslel nasral ma lebo bol strasne hryzavy. akoze nie som ziadny noob - skreckov som uz mal vela, viem, ze aj hryzu dakedy, ale vzdy maju aspon aky-taky dovod (prinajmensom ked mi pachnu ruky jedlom alebo ine daco), ale tento proste, dal som ruku do akvaria a cakal, nech pride, zisti, co som zac, ze mu neublizim a nehybal som teda tou rukou ani - to bolo vo faze, ked som ho skusal skrotit (vysvitlo coskoro, ze to nebolo treba, lebo sa ruky vobec nebal, ale bol k nej hajzel), prisiel, ocuchal, trosku zahryzol - vydrzal som bez pohnutia, ratal som s tym, ze sa spamata, ze to nie je jedlo, ale zahryzol sa velmi silno, az tak, ze ked som daval ruku prec, tak som ho tahal a neviem ci aj nezdvihol trochu napokon. no a potom aj pri dalsich pokusoch to dopadlo rovnako az napokon hryzol neprestajne, stacilo dat ruku dnu a uz utekal k nej a nikdy nevydrzal byt v kontakte s nou bez toho, aby ju pohryzol (a silno), dlhsie ako par malo sekund. spraval sa teda vskutku zvlastne a uhynul (bez mojho pricinenia asi o 2-3 tyzdne po tom, ako som si ho doniesol domov. vylucujem umrtie zapricinene hrubou chybou v chove - odchoval som uz viacere skrecky uspesne, dokonca som mal aj parik, ktoremu sa mimoriadne darilo a mali desiatky mladat a zili dlho.
@ovechkinfan no proste ze si zmateny, lebo to ide az prilis dobre, a nemas sa komu s tymi pocitmi zverit. keby si sa vykecal niekomu, kto ti rozumie a pozna ta, urcite ti by ti odlahlo a mozno by si aj pocul to, co potrebujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
inak neviem
Ale skusim nepolemizovat.
Tak moze to byt 1. v Tebe, ako prirodzena zakorenena ziarlivost - na tom by ebolo nic zle. Ved ked niekoho milujem, samozrejme, ze sa zaroven aj trocha obavam takych veci, ako by mohol byt rozchod, ci davam tomu druhemu dostatok lasky atp.., ci si medzicasom nevyhliadol nieco //novsie a vzrusujucejsie//.. Samozrejme, ziarlivost nesmie uskocit prilis vysoko, to potom zacina byt naozaj na liecenie.
Za dalsie to moze byt instinkt. To by bolo horsie, pretoze istinkt je narozdiel od zakorenenej a prirodzenej ziarlivosti vacsinou pravdivy.
ked zenska nechodi von, ani na disko, ani nikde, ani nema poriadne kamaratov, tak sa musi nejako ventilovat ! a velmi pochybujem, ze to dokaze na 100% s tebou, kazdy vo vztahu potrebuje priestor.. toz ale ak to je tak ako pises, tak sa jej drz, ak ti taka zenska vyhovuje
a prosím ťa, nech tvoja slečna chodí medzi ľudí, omg! v prípade že aspoň nehrá počítačové hry, tak mám pocit, že len sedí v prázdnej izbe bez nábytku a čumí na holú panelovú stenu každú sekundu, keď nie je s tebou
Ale hovoris, ze jej verit mozes, ste spolu uz dlho a doteraz ti neublizila, nie? Nie vsetci ludia su rovnaki, musis rozlisovat medzi "kamosmi" a holkou, ktora ta skutocne lubi
Ked to mas v povahe, tak to tak skoro zmenit nepojde, ale sam skusaj, mysli na nu len v dobrom a hlavne jej nehovor to, ze jej neveris
len davaj pozor, lebo ked sa dievca rozbehne - zury, kamaratky, kamarati, diskoteky - a bude to chciet vsetko dohnat, cas jej na teba uz zostavat nebude
no a k teme ja neverim nikomu
ženská, keď bude chcieť to podčiarkujem, tak ťa podvedie aj keď budeš pri nej sedieť, pamätaj.................filip
podľa mňa maš nábeh na žiarlivosť.........
ale aha kto sa nam ozval. Chlapec v ruzovom
bola to metafora, nehovoril som o tvojom avatera, ale zas ani som necakal, ze to pochopis